<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個十分值得回味的POST
返回列表 回復 發帖

一個十分值得回味的POST

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=109712&highlight=%E4%BA%A8%E4%B9%9D%E5%88%A9
1 u# Y+ S* e5 \/ h& W: B6 {8 d8 M9 t6 m/ }% R/ n0 ?
我好喜歡看!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
禾係 ........ ....... 電梯男
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎4 z  [  R+ x+ p, b; c( u
盤神 發表於 2011-4-26 07:58 PM
+ Q3 l, t* F3 L+ Z3 ]& u7 K( e# o+ q
禾係 ........ ....... 電梯男
悶悶地..... 我又想刺激一下26FUN 既點撃率, 但我又怕人話我呃 POST,
% q/ f+ N  Q  P於是搵番以前當笑片睇既POST出來, 同一眾 26FUN member 分享.....0 v, M& l& t# w! u
反正狗棒已經宣布"自宮", 我都唔驚佢咬我.....+ E- S/ y0 Y2 s/ b4 b0 ]
盤神, 你是新member, 你認識 "濕狗棒"嗎?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=109712&highlight=%E4%BA%A8%E4%B9%9D%E5%88%A92 a: n% F& w( C. `: B
) K: P- v* i7 [* M7 o' g
我好喜歡看!2 {$ F/ Q) j' d. z/ B3 u
hamsubboy 發表於 2011-4-26 07:51 PM
$ b, ~- j" ^+ c8 U' R2 ^  \
5 d1 B- t) q5 X, Z2 k0 R0 A9 F/ V7 j8 P
講清楚D, 究竟你係回味andyho定係狗哥先, andyho仲喺度, 唔駛專登出個post回味呀? : K) T$ {# F9 z0 x/ i3 W1 r& p! q
4 @: L! N/ E7 D4 B8 @- ~# G. B
如果係回味狗哥, 誠心d裝注香啦, 話唔定復活節,  佢會收到架!   
0 ~* c: P  d7 h" R6 d$ Q
. \, }2 T7 C$ x  H  L講清楚D, 究竟你係回味andyho定係狗哥先, andyho仲喺度, 唔駛專登出個post回味呀?
' o+ M) G- }( M4 l( u; P
8 d$ x- T2 V% L7 J如果係回味狗哥, 誠心d裝注香啦, 話唔定復活節,  佢會收到架!    ...2 g; j. h" R; \' Z. L9 e
K2K 發表於 2011-4-26 08:35 PM
! @" r8 Z, a; O7 l0 D- E$ R# |0 t

8 t$ u' Q1 U; }) `, ~千萬不要復活! 我唔夠佢高分, 佢隱藏到我睇唔到既分數, 我點還拖呀!
$ \/ i% n, N2 Y, Q* y. t/ R2 E1 ~' n. Y+ {8 P5 H* j
之前係上集, 以下是下集.... 好笑的就在這 #105  }, p# S# X7 _" ]! Q) T7 J5 Q
2 t  D* c! ~: d6 |% w' t
http://www.26fun.com/bbs/thread-245132-11-4.html
一 定 會 成 功 。
8 z/ o9 H5 U. u. I4 ~2 S
5 Z$ l$ w7 k# F1 n- ]( X
千萬不要復活! 我唔夠佢高分, 佢隱藏到我睇唔到既分數, 我點還拖呀! 8 I+ E" Q- p: b  S! P
& \6 Y' o/ F+ o: m1 L7 c/ [6 J: z
之前係上集, 以下是下集.... 好笑的就在這 #105
& {$ R4 D7 t* P. V
2 G+ B, r0 S+ |4 k0 Z" Shttp://www.26fun.com/bbs/thread-245132-11-4.html ...
+ h% g1 Y& P0 G, m6 C$ w4 vhamsubboy 發表於 2011-4-26 09:17 PM
$ ]+ A3 E' |; {1 k4 _6 }! G3 s/ |5 [# r$ F. j4 A8 X0 r
哈哈.....做乜又...
本帖最後由 hamsubboy 於 2011-4-26 10:38 PM 編輯 3 d$ }. A/ k- a$ }8 l0 x- t

9 q: s. I" O: i7 M+ m# v
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎
% r! S( K" X8 t" S7 H4 }& Y盤神 發表於 2011-4-26 07:58 PM
% [1 u. R3 Q( f: ^# M; u# Q" y* |/ ]# Q4 U6 B, |
你唔好叫佢"濕狗棒"呀! 佢好小器, 又粗鄙,3 k+ ]  T2 M% E: q* j4 y4 X1 z
佢會話:" 請問乜撚野叫"濕狗棒"? 我屌你老 母, 同你地好撚熟呀?"
1 @6 L* b6 h8 o/ x* N9 E 0 u! N3 j8 ~! \% ~
e! 即係.....到時亞"打狗棒"就會屌亞"盤神"你的老母 9 d& D* ^8 H1 D* o$ t  n

' j! C7 ^+ v$ b0 H, T" T+ y3 H  M+ j; b( o
http://www.26fun.com/bbs/thread-246464-7-1.html6 |1 F& v6 x" f7 ?% e5 H# w
見#65
一 定 會 成 功 。
3 u1 S1 ^8 W+ S1 n7 o
2 W0 `8 S+ O+ B  }
哈哈.....做乜又...% u) K" F' y7 C' W
infjlam 發表於 2011-4-26 09:43 PM
( q& I9 t" K5 ^* _- @
* ^* Z! ~. H! M* H唔洗緊張, 我只想刺激一下26FUN 既點撃率, 搵d好笑既post同大家分享!
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個十分值得回味的POST

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。