<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
來日方長, 我又唔擔心~
等我搞掂晒所有嘢, 下次拎支82可樂比大家試吓啦~
BOYDWAN 發表於 2011-4-27 01:17 AM
乜唔係82利賓納咩
你又唔記得set權限
[url=redirect.php?goto=findpost&pid=3622775&ptid=206102]小小康 發表於 2011-4-27 01:21[/url]
真失敗, 成日無咗件事.....
佢知我寫乜咖! 我一路寫一路講番比佢聽咖, 如果唔講佢一定問到天光咖!
乜唔係82利賓納咩
clkgtr 發表於 2011-4-27 01:27
呢枝你帶吖嘛!
我重有幾個84 月餅, 到時請埋你食~
咁物犀利咯! 26fun 版主s 齊齊入廠, 何其壯觀呀~

係都飲飽食醉先影啦, 隻老牛唔會走咗去嘅~
BOYDWAN 發表於 2011-4-27 01:26 AM
得閒去吓呢到飲吓茶
呢到咁近你
啲嘢食ok,環境又好,又唔貴又易揾位

以前喺我樓下酒樓做嘅伙記去咗呢到做部長

1572 x 1000 PIXEL下載

1402 x 1000 PIXEL下載

呢枝你帶吖嘛!
我重有幾個84 月餅, 到時請埋你食~
BOYDWAN 發表於 2011-4-27 01:29 AM
咁有冇69德國腸
得閒去吓呢到飲吓茶
呢到咁近你
啲嘢食ok,環境又新,又唔貴又易揾位

以前喺我樓下酒樓做嘅伙記去咗呢到做部長
小小康 發表於 2011-4-27 01:31
鮑魚燒賣吖嘛, 我記得呀~
我同隻雄霸講咗啦, 佢話下次想食蝦餃燒賣就一於去試吓喎~
咁又無喎.........不過有77 中國臘腸, 見你恨食到時拎埋比你喇~
鮑魚燒賣吖嘛, 我記得呀~
我同隻雄霸講咗啦, 佢話下次想食蝦餃燒賣就一於去試吓喎~
BOYDWAN 發表於 2011-4-27 01:36 AM
海濱南岸同poly宿舍隔離
個部長叫"和"哥
肥肥地、冇戴眼鏡
gag or not gag?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。