<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
其實佢都真係幾癡身, 一坐低就隻手就一定要拖住我........所以我都練緊左手楂筷子~
唔係, harbour grill
BOYDWAN 發表於 2011-4-27 01:59
好食咩? 我試過爐x燒咋
咁大張枱? 會唔會有搭枱咖......
BOYDWAN 發表於 2011-4-27 01:58 AM
話晒hotel restaurant
當然唔會
但係非常闊落
而且倉與倉之間落地玻璃隔音好,除非好大聲,否則聽唔到隔離講緊咩
因為beadman 太厲害
小小康 發表於 2011-4-27 01:58
其實佢都真係幾癡身, 一坐低就隻手就一定要拖住我........所以我都練緊左手楂筷子~
BOYDWAN 發表於 2011-4-27 02:01 AM
用叉食嘢容易啲
好食咩? 我試過爐x燒咋
belibala 發表於 2011-4-27 02:01
roast beef ok 嘅, 同埋佢想食蠔吖嘛~
robatayaki d 爐端燒其實唔係太好, 係d 壽司同師父刀功好......
leave la
talk tmr
roast beef ok 嘅, 同埋佢想食蠔吖嘛~
robatayaki d 爐端燒其實唔係太好, 係d 壽司同師父刀功好......
BOYDWAN 發表於 2011-4-27 02:05
下次試下先..........睇下有冇機會撞到你
I should go too, talk to u all tmr goodnite
話晒hotel restaurant
當然唔會
但係非常闊落
而且倉與倉之間落地玻璃隔音好,除非好大聲,否則聽唔到隔離講緊咩
小小康 發表於 2011-4-27 02:02
咁我都放心d, 一於問吓雄霸幾時食蝦餃燒賣先~
今朝先同佢去食澳洲牛奶公司, 爆到暈! 但係d 哥哥仔又鬼死咁好人, 可能比隻雄霸電到陀陀拎, 完全唔比人搭我地張枱, 雄霸食完早餐再要食燉蛋同燉奶, 佢地仲同雄霸講食完先再叫, 慢慢食唔駛急........
如果係我? 嗱嗱聲食完走啦契弟!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。