<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
呢幾日真係大開眼界! 原來香港嘅網上拍賣文化咁有趣!
交收差唔多都係地鐵站, 仲要係旺角多, 六七點嘅時侯係巔峰時間.......完全好似一個微型街市咁, 真係勁~
我同雄霸簡直就好似鄉下仔出城咁, 完全目定 ...
BOYDWAN 發表於 2011-4-28 12:30 PM
http://www.26fun.com/bbs/thread-245263-1-1.html
結果係DC Fever賣咗....買家渣部寶馬去我屋企樓下文收

仲有一次賣隻LG 手指, 買家竟然係娛記....又一成 Catwalk開波前現場交收  

...乜野奇怪野都有
交收差唔多都係地鐵站, 仲要係旺角多, 六七點嘅時侯係巔峰時間.......完全好似一個微型街市咁, 真係勁~
BOYDWAN 發表於 2011-4-28 12:30
乜咁早蒲頭?
BOYDWAN 發表於 2011-4-28 12:30 PM
不知人世何物, 我成日都「吹」二手野...明白有單賣胆仔
http://www.26fun.com/bbs/thread-245263-1-1.html
結果係DC Fever賣咗....買家渣部寶馬去我屋企樓下文收

仲有一次賣隻LG 手指, 買家竟然係娛記....又一成 Catwalk開波前現場交收  

...乜野奇怪野都 ...
Tu-160 發表於 2011-4-28 12:39
我嗰次去沙田只係買盒海盜高達X3 figure 咋, 開部ISC 去算lu.........如果我有機會買藍牙會用牛仔咖喇~

娛記? 咁物同你志同道合? so far 我見親嘅都係後生仔多, 應該係讀緊書嗰隻..........蝦, 唔知會唔會有d 索爆妙齡少女賣figure 呢?
今朝7點半去咗深灣早餐會, 見吓班舊行家同老朋友.........順便索吓料吖嘛~
我嗰次去沙田只係買盒海盜高達X3 figure 咋, 開部ISC 去算lu.........如果我有機會買藍牙會用牛仔咖喇~

娛記? 咁物同你志同道合? so far 我見親嘅都係後生仔多, 應該係讀緊書嗰隻..........蝦, 唔知會唔 ...
BOYDWAN 發表於 2011-4-28 12:50 PM
妙齡少女賣第二樣 MTR-BJ

娛記? 咁物同你志同道合? so far 我見親嘅都係後生仔多, 應該係讀緊書嗰隻..........蝦, 唔知會唔 ...
BOYDWAN 發表於 2011-4-28 12:50
乜你仲有keep 牛仔? 唔係放咗咩? 458 好似幾年都冇車交喎..............
妙齡少女賣第二樣 MTR-BJ
d228216 發表於 2011-4-28 12:55
inside compartment?
報紙話樓梯死角位, $80? 有冇興趣試吓
不知人世何物, 我成日都「吹」二手野...明白有單賣胆仔
d228216 發表於 2011-4-28 12:49
咁我淨係想買d 絕版figure 吖嘛........奇趣個老死又無辦法搵到, 所以物叫馬沙佢地教我上yahoo 拍賣網咯~
如果有立即買就唔駛煩, 但係有d 又要投, 真係徙時間.........有d 人又驚你價高唔夠爭, 結果玩收市(!) 前一秒先入價 (講到好似聯交所咁~ ), 我開頭都傻傻吓唔知乜事, 衰過一次之後每次我都叫雄霸有理無理都撳撳撳, 只係玩具啫, 抬得可以有幾高吖?
呀雄霸就呱呱叫話好緊張...........比錢之嘛, 有幾緊張喎?
我諗, 如果下次捉佢去投地, 佢會唔會大嗌到全場望住佢呢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。