<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 下午茶餐
返回列表 回復 發帖

[時事] 下午茶餐

3 K9 ^7 P) [4 y" w
9 L5 N) ~; z3 Z) {3 S ! \# |+ g  c( d# u: b

% G! ^/ k; w& X' h7 h5 g7 M: s" K- k0 g& i' g% b) U4 w# w
〈原創〉湯圓教授昨天真人真事
. s2 f, \5 p- S9 H
5 Y; P7 m/ y9 O# {4 x係咁的,尋日我放假,去左大快活食左個下午茶餐,叫了個餐蛋麵同熱可力,排我前面的一位中年男士,叫了個雪菜肉絲米同熱檸茶,佢個餐已經整好,可能佢傾緊一個好重要o既電話,唔攞住;
% [+ y9 n8 N6 d4 x' g5 d好喇,到我份餐ready,我諗住去攞,但佢企住我個餐前面,我攞唔到,我唯有好禮貌咁叫佢借借,但佢唔理我,我等左30秒,佢冇反應,我唯有再次好有禮貌咁嗌左兩聲借借,
% j: J! d) n; V$ I好喇,佢終於好唔耐煩咁讓左少少位俾我....到我拎我份餐時,那位中年男士突然間喝停我,話我做乜拎左佢份餐,咁我問佢你叫左乜野餐?佢話佢叫左雪菜肉絲米同熱檸茶,咁我問佢我捧住份餐係唔係雪菜肉絲米同熱檸茶,哈!估唔到佢仲鬧返我,話我做乜咁惡......@@" OK,You WIN!!查實我都係想好簡單咁,食個下午茶餐o者......那位中年男士繼續傾電話,繼續由得果份擺左好耐仍然冇人拎o既餐,用頗大聲o既音量同電話o既另一邊廂咁講:「奉主耶穌得勝之名祈求!」............................
1# infjlam ! A% N( {) V0 ?$ a, p$ M

4 c* {) N" I5 L5 y邊區大快活? 有無條友的照片?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
1# infjlam  
$ L9 Q3 z) {' H) q1 Q7 o9 {& Y# w0 R$ m
邊區大快活? 有無條友的照片?
/ j, P  @& R" l5 B0 ihamsubboy 發表於 2011-5-24 11:15 PM
/ L; @# u5 z+ Q; l. D: n& q1 Q+ r& ?8 M7 G: {* ^9 r
新界區 ,冇影相,果時邊會諗到會有人咁X柒
3# infjlam 0 B0 W1 G1 O7 o& m3 J1 y

1 I9 p$ Q  {5 D3 [Shatin?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
3# infjlam  
+ x( H" d; d  b6 R' Y1 x
6 Z" [- F; x! D! MShatin?
- u: k3 J' V4 Jhamsubboy 發表於 2011-5-24 11:43 PM
8 F: D9 X% m! e/ W4 b; ~4 e

+ C, s: o& W' K0 O  e邊區唔係重點
5# infjlam
2 J- `. C; U  G% n) [
8 F5 k9 w. F& [2 S. W7 c想撞下你之麻
一 定 會 成 功 。
5# infjlam  2 |  s9 z! [) H/ u" ~  }; F
5 g- z, |, E* `0 q' q; c( A! x
想撞下你之麻
: v/ l0 F7 g% e( f0 mhamsubboy 發表於 2011-5-24 11:47 PM
8 Z% u) Q+ k: s  X( |& P2 |8 E& b/ @
你不如拋多幾個西瓜搵阿狗哥仲好喇
% P& h  |6 I/ d1 b; |( N# T

* N+ [& W4 G4 J9 w' m% E你不如拋多幾個西瓜搵阿狗哥仲好喇
: G! Z$ n: a& \+ b! ginfjlam 發表於 2011-5-25 12:17 AM
% L0 b1 c% y  F- A5 a* L) R
5 j  H* ]4 d& l/ d大快活無西瓜冰牙
一 定 會 成 功 。
7 ~; i+ ~) T  I, x5 q6 j' I' k6 _: ~" v
大快活無西瓜冰牙
4 J& p# L- r7 W% N. g- F8 Q  F: Chamsubboy 發表於 2011-5-25 12:24 AM
8 K( o3 {+ K' e! A- k- l, F! ?* n; a- y" S+ f7 t- M
西瓜冰正牙
世界上總有好多呢種人, 錯又唔認, 仲要聲大夾惡
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 下午茶餐

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。