<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 下午茶餐
返回列表 回復 發帖

[時事] 下午茶餐

' k4 F" o9 A8 m% t1 E& g, E9 l) Y) J+ K- U
6 g! R; z  l( s/ w

9 F1 |2 @: D9 k8 {# D% n. C5 i
7 ^7 z" n* c6 U- D& n! l〈原創〉湯圓教授昨天真人真事
) J6 J6 t. ^1 G+ y2 }9 Y) {; d, w) q) B0 |
係咁的,尋日我放假,去左大快活食左個下午茶餐,叫了個餐蛋麵同熱可力,排我前面的一位中年男士,叫了個雪菜肉絲米同熱檸茶,佢個餐已經整好,可能佢傾緊一個好重要o既電話,唔攞住;6 i/ S! P/ b/ Y' \; c
好喇,到我份餐ready,我諗住去攞,但佢企住我個餐前面,我攞唔到,我唯有好禮貌咁叫佢借借,但佢唔理我,我等左30秒,佢冇反應,我唯有再次好有禮貌咁嗌左兩聲借借,9 j' D( L1 J3 E5 ?0 z
好喇,佢終於好唔耐煩咁讓左少少位俾我....到我拎我份餐時,那位中年男士突然間喝停我,話我做乜拎左佢份餐,咁我問佢你叫左乜野餐?佢話佢叫左雪菜肉絲米同熱檸茶,咁我問佢我捧住份餐係唔係雪菜肉絲米同熱檸茶,哈!估唔到佢仲鬧返我,話我做乜咁惡......@@" OK,You WIN!!查實我都係想好簡單咁,食個下午茶餐o者......那位中年男士繼續傾電話,繼續由得果份擺左好耐仍然冇人拎o既餐,用頗大聲o既音量同電話o既另一邊廂咁講:「奉主耶穌得勝之名祈求!」............................
1# infjlam
+ V: N3 g0 x  v! m7 u, T- V+ [* v, ]
邊區大快活? 有無條友的照片?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
1# infjlam  8 B0 W' K+ B. h+ t7 x; j
3 i# u2 W7 K; L& U
邊區大快活? 有無條友的照片?
: r' a' s$ h9 r" H: whamsubboy 發表於 2011-5-24 11:15 PM
, A; m2 Z6 W. U% Y% S6 k7 D% e/ T+ B- X: k$ w" F' _
新界區 ,冇影相,果時邊會諗到會有人咁X柒
3# infjlam
3 `% j0 ^6 l' t4 [0 G2 B
6 B; X) g: e+ S6 `8 l* u& XShatin?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
3# infjlam  
. Z4 }( S& L& U: W0 d' d: ]6 [$ B2 B* N% ~% h8 n: G0 V. Q- {
Shatin?# ^! n6 N! V8 q# `) g9 ?
hamsubboy 發表於 2011-5-24 11:43 PM
' w. s* p" t( Z% F! o) U' ?' b+ p2 ~( V; i+ r
邊區唔係重點
5# infjlam 6 ?* \) Y% s5 M2 [
* h  w' S  y+ X4 m# e
想撞下你之麻
一 定 會 成 功 。
5# infjlam  ' V2 s9 B6 p: Z" Y5 ~

) C, z3 E# e% j& A( W0 _想撞下你之麻
; \( h5 A$ [: T; j) |hamsubboy 發表於 2011-5-24 11:47 PM
$ v, Y# [  V- b5 p: F6 F! d$ U

* a6 P* R1 i+ Z# x* ?) Q你不如拋多幾個西瓜搵阿狗哥仲好喇
4 t' {9 U# w% {

# P$ ~) A1 m7 I! \: k你不如拋多幾個西瓜搵阿狗哥仲好喇
" j0 o  m1 ^( v9 T7 _+ Q2 Iinfjlam 發表於 2011-5-25 12:17 AM
) z1 {/ N7 |9 A* f# P: G' F

1 R* X- m" i% T% v! L大快活無西瓜冰牙
一 定 會 成 功 。
  l2 X: M& A# J8 J# @* M

1 P) h% X! }, i大快活無西瓜冰牙, \8 B: m( V6 a8 |
hamsubboy 發表於 2011-5-25 12:24 AM
, A1 P- s7 j" x- F: G; X( d
; i1 |; Y$ o) f% ?
西瓜冰正牙
世界上總有好多呢種人, 錯又唔認, 仲要聲大夾惡
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 下午茶餐

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。