<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 下午茶餐
返回列表 回復 發帖

[時事] 下午茶餐

0 S0 D0 G/ z) q9 t
: q0 H/ B0 x7 ^2 x' P$ a
( Z# T" p" Y% a& I' y
7 ~9 R' K& K$ `* a〈原創〉湯圓教授昨天真人真事
. J, ?7 h. k, j) l# |+ \3 Q5 z% ?5 t. p. N* X
係咁的,尋日我放假,去左大快活食左個下午茶餐,叫了個餐蛋麵同熱可力,排我前面的一位中年男士,叫了個雪菜肉絲米同熱檸茶,佢個餐已經整好,可能佢傾緊一個好重要o既電話,唔攞住;
$ h- Z8 k; v0 J( j0 {4 n好喇,到我份餐ready,我諗住去攞,但佢企住我個餐前面,我攞唔到,我唯有好禮貌咁叫佢借借,但佢唔理我,我等左30秒,佢冇反應,我唯有再次好有禮貌咁嗌左兩聲借借,
" p' T) h: J; s" U3 {好喇,佢終於好唔耐煩咁讓左少少位俾我....到我拎我份餐時,那位中年男士突然間喝停我,話我做乜拎左佢份餐,咁我問佢你叫左乜野餐?佢話佢叫左雪菜肉絲米同熱檸茶,咁我問佢我捧住份餐係唔係雪菜肉絲米同熱檸茶,哈!估唔到佢仲鬧返我,話我做乜咁惡......@@" OK,You WIN!!查實我都係想好簡單咁,食個下午茶餐o者......那位中年男士繼續傾電話,繼續由得果份擺左好耐仍然冇人拎o既餐,用頗大聲o既音量同電話o既另一邊廂咁講:「奉主耶穌得勝之名祈求!」............................
1# infjlam
! }4 x- Q% l8 u. A; U- g4 _# E" s
邊區大快活? 有無條友的照片?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
1# infjlam  
$ ~) r6 R7 T0 _. W6 j
# x7 J: k4 {; a' f5 C2 Z7 o7 }邊區大快活? 有無條友的照片?
, w! @& o" K; Yhamsubboy 發表於 2011-5-24 11:15 PM
3 N0 B1 R0 \& v* Y- E- s

5 U5 {. ]6 V. D3 |$ V3 z$ ]" V新界區 ,冇影相,果時邊會諗到會有人咁X柒
3# infjlam
% r' `( D* _! g8 [
) k$ i+ x- Z* C/ \Shatin?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
3# infjlam  
% ?4 F0 S% {0 u, f2 Q
5 y+ B' ?: E/ l' y7 r7 `2 J% E" w! HShatin?4 Z4 C% E! t4 b" S: i( x" e9 E
hamsubboy 發表於 2011-5-24 11:43 PM
  W$ U6 y1 m7 o9 t0 _/ i/ {% F% k0 o/ O/ C& g
邊區唔係重點
5# infjlam $ b# d# D7 u7 Y2 |# P

# K! C# A! T  T, w想撞下你之麻
一 定 會 成 功 。
5# infjlam  1 r5 X4 H- b7 {! A3 P

1 ]: g% G2 s: z5 l% P想撞下你之麻9 r( j8 d% x# x2 E/ e. R( b
hamsubboy 發表於 2011-5-24 11:47 PM
6 y  {2 E) H/ ^9 S; h; k" w
2 I2 z( z7 V5 L* a你不如拋多幾個西瓜搵阿狗哥仲好喇
) ?& f5 W$ ]4 P* U# b$ X7 o8 D

z" d2 }/ e* i2 s# B你不如拋多幾個西瓜搵阿狗哥仲好喇
1 X) a$ \5 n& Y8 Jinfjlam 發表於 2011-5-25 12:17 AM
) C" Y4 j8 n% q8 B

7 _1 _  x- C; Q* i8 n大快活無西瓜冰牙
一 定 會 成 功 。
2 u0 ^! `' D: H8 a1 ?

+ h! C3 b1 _4 }0 n大快活無西瓜冰牙
3 Y% h  y: f$ c6 rhamsubboy 發表於 2011-5-25 12:24 AM
: d$ Q$ A4 N, U! i4 b* K/ V6 N1 [- I$ ~' p6 d
西瓜冰正牙
世界上總有好多呢種人, 錯又唔認, 仲要聲大夾惡
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 下午茶餐

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。