<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
開頭扮死無得賠咖, 真係揾d 律師同嗰幾間PK 傾到天昏地暗, 話明告到佢地海外嘅都要摺埋佢地先係讓步咋.......如果唔係律師錢都蝕埋比佢地!

Ruby 就唔會返過去shopping 咖喇, 因為佢驚一返到去就諗番小魚女 ...
BOYDWAN 發表於 2011-6-29 11:12 PM
咁去奇趣天地啦
頭先26壞左?
我log in唔到既?

問題係屋企供左咁耐,衰衰地都畢左業。
唔搵翻份有條件俾少少家用翻去既,又好似好衰仔咁羅,,,
自由神 發表於 2011-6-29 23:06
無呀............我一直都喺度喎

呢d 嘢無得急, 佢地養你都要long term, 咁試問你要反哺又點可能一時三刻就得?
就算你賺得嗰5000, 你肯比1000已經叫做孝順; 要切記呢樣係講百份比嘅, 有d PK 賺50萬一個月, 倒頭來都只係比10000屋企人, 咁你話佢孝唔孝順?
幾舊啫....碎錢
finally here~
無呀............我一直都喺度喎

呢d 嘢無得急, 佢地養你都要long term, 咁試問你要反哺又點可能一時三刻就得?
就算你賺得嗰5000, 你肯比1000已經叫做孝順; 要切記呢樣係講百份比嘅, 有d PK 賺50萬一個 ...
BOYDWAN 發表於 2011-6-29 11:18 PM
我一毫子冇比
我諗你應該冇事
本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽
之前可能最低果個得$20(junior)..........senior有$25
咁宜家最低果個俾$28......senior就要upgrade到$35
小小康 發表於 2011-6-29 23:09
其實我都幾反對肥上廋下, 唔係扮清高, 只係既然上層嘅生活已經有相當質素, 咁佢維持到就已經ok, 點解要加多d 先?
大家都係5%, 如果我月薪40萬, 同一個月薪4萬嘅, 已經係好大差別; 咁仲邊駛加多d 喎~
諗諗吓, 聽日去行番轉都好.......
其實我都幾反對肥上廋下, 唔係扮清高, 只係既然上層嘅生活已經有相當質素, 咁佢維持到就已經ok, 點解要加多d 先?
大家都係5%, 如果我月薪40萬, 同一個月薪4萬嘅, 已經係好大差別; 咁仲邊駛加多d 喎~ ...
BOYDWAN 發表於 2011-6-29 11:22 PM
可惜HKSAR唔識呢套
仲要係GT 版嗰隻呀........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。