<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
返工俾阿姐煩,係屋企俾阿媽煩
gn00987333 發表於 2011-7-2 03:24 PM
完美
E........................人地邊有佢咁靚仔喎, 而且我又唔鍾意台灣嘅...........
BOYDWAN 發表於 2011-7-2 02:11 PM
賣賓瑯
返工俾阿姐煩,係屋企俾阿媽煩
gn00987333 發表於 2011-7-2 03:24 PM
依家係街拎免費野飲, 要同囡囡猜三盤兩勝, 羸左先有贈飲, 輸左就無要再排過隊
依家係街拎免費野飲, 要同囡囡猜三盤兩勝, 羸左先有贈飲, 輸左就無要再排過隊
ktwu2007 發表於 2011-7-2 11:24 PM
仲以為有拍友有影 tim. 猜枚的有兩個人, 一個會放水, 一個唔會放. 唔放水o個成人彈弓手同極度興奮,
反而更易屈佢比野飲.
我排左4次, 拎左3 枝 葡xx

聽日, 我要去菜街影 Tiffie
300 毫升 賣 6.9
一罐粉都係 22蚊到, 尼枝野利潤一定大過90% 先請得到曾生同佢賣廣告.
宣傳應該係菜街, 而佢竟然係波鞋街 近匯豐提款機個位到派, 真係搞笑, 你想派比 D 內地旅客咩.
唔係買波鞋都唔行o個個位
300 毫升 賣 6.9
一罐粉都係 22蚊到, 尼枝野利潤一定大過90% 先請得到曾生同佢賣廣告.
宣傳應該係菜街, 而佢竟然係波鞋街 近匯豐提款機個位到派, 真係搞笑, 你想派比 D 內地旅客咩.
唔係買波鞋都唔行o個個位:fight ...
ktwu2007 發表於 2011-7-2 11:51 PM
But I always drink that, Extra version tim
聽講有UFO 出現喎.........香港有乜好睇呢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。