<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
普通料咋喎........街邊大把呢d 貨啦~
送都係講聲多謝就打回頭~
我又無乜所謂喎, 乜D 物D 都係假咖啦, 又唔係真嘅, 最緊要好睇~
普通料咋喎........街邊大把呢d 貨啦~
送都係講聲多謝就打回頭~
BOYDWAN 發表於 2011-7-3 12:36 AM
我食開都係百五蚊人仔, 四百蚊港紙都嫌貴
你疴尿啡準d 吖!!!! 咪疴到通處都係先得咖~~~~
not interest in it, mo megan fox
自由神 發表於 2011-7-3 12:35 AM
Rosie Huntington-Whiteley

1600 x 1200 PIXEL下載

女人係天生中意行街既生物,相信你好很清楚啦

但男人就除非買自己有興既玩具之外,多數都唔中意行
十个男人九个半行街都係陪女既姐
請教大皇,身為男士應該用咩心態去"行街"呢?
同埋要做个咩樣出棃,先會 ...
自由神 發表於 2011-7-3 00:32
用欣賞緊自己件玩具嘅心態, 因為件囡囡物就係你心愛嘅玩具咯~
你係覺得件玩具好啱心水嘅, 佢嘅一舉一動你都會覺得好有趣; 否則就根本唔會同佢出街.
有咁嘅心態, 你就自然唔會悶, 因為你唔係睇d 貨, 你只係睇住對方, ok?
Rosie Huntington-Whiteley
小小康 發表於 2011-7-3 12:40 AM
Much much better la
Bee
不過聽日爆晒 下星期一就大把位揀(2D version)
TST The One 都有大把位,都係$45早場
小小康 發表於 2011-7-3 00:33
the one 都好喎, 一陣問吓隻撒隆巴斯先~
佢呢排每晚都做瑜珈, 起碼兩個鐘~
唔通因為天氣熱
clkgtr 發表於 2011-7-3 00:33
底底好薄之嘛, t-bag 都好吖.........真係成隻咁晒出嚟, 曬乾鮑咩~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。