<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
應該係D大公司未睇哂D(你歷)姐
gn00987333 發表於 2011-7-4 10:57 PM
gn
Master d
其實真係好驚,見幾間公司
第一時間問我有無take IIQE
第二就引導我覺得向識既人尤其係親人sale financial product係無錯
第三就教我諗下發左達啲錢要點使,,,

心水公司有都無用,我間大學叫理工,之前apply啲大公司連interview既機會都無
而家日日搵啲中型既公司既工,所以無心唔心水可言了,,,
自由神 發表於 2011-7-4 22:48
哈! 呢d 公司真係只能夠講一句: 勁~
第一都仲算無可厚非
第二就...........保險咩?
第三.............賣假藥賣到咁? 咁快就做假象氹人? 發達? 乜叫發達先? 有錢點駛? 駛L 諗咩, 有錢就自然識駛咖啦, on9~:

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽
哈! 呢d 公司真係只能夠講一句: 勁~
第一都仲算無可厚非
第二就...........保險咩?
第三.............賣假藥賣到咁? 咁快就做假象氹人? 發達? 乜叫發達先? 有錢點駛? 駛L 諗咩, 有錢就自然識駛咖啦, on9~ ...
BOYDWAN 發表於 2011-7-4 11:01 PM
CEO
有無啲bb用品多到用唔曬呀?
益下細佬好咼!我屋企果件仲有三个月面世嫁啦!
自由神 發表於 2011-7-4 22:52
我都唔知, 我淨係知奶粉同尿片放喺邊度, 其他嘅都無理過, 賓賓仲清楚過我~
不過我就肯定BB 車多得滯, 有成6部咁多..........仆街咁細過已經咁多車, 叻過個老豆~
基金會興趣大啲,感覺上自由度大啲
自由神 發表於 2011-7-4 22:53
聰明吖, 咁你應當考慮d 銀行嘅附屬基構~
哈...........件迷你版幾Q 喎~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。