<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
股市永遠都係在於人為因素, 都係險居多lu~
咁又唔一定得隻大笨象嘅, 仲有好多咖~
股市永遠都係在於人為因素, 都係險居多lu~
BOYDWAN 發表於 2011-7-6 11:17 PM
10年前科網賺到依家層樓, 希望可以再揾多層
咁物錯晒咯!
最關鍵都係三個字: 我鍾意
鍾意同要求係兩回事, 鍾意無話高唔高咖, 講感覺吖嘛~
女人就係咁咖喇, 幾高質都係咁話~
BOYDWAN 發表於 2011-7-6 11:16 PM
感覺
咁"藝術"
真係太虛無
咁即係要計數同計人咯, 你唔計準對方公司嘅所有動向, 個價就自然追唔貼; 你唔計準所有嘅外圍因素同其他投資者嘅動作, 就自然入慢出遲, 永遠都係早行早享受, 遲行蝕幾球咖喇.
總投注二百幾,收番六百幾
利潤200%
小小康 發表於 2011-7-6 23:15
咁又幾好喎~
咁又唔一定得隻大笨象嘅, 仲有好多咖~
BOYDWAN 發表於 2011-7-6 11:19 PM
例如呢!例如呢!
10年前科網賺到依家層樓, 希望可以再揾多層
d228216 發表於 2011-7-6 23:21
差唔多啦, nasdaq 之後都無嘢令人有驚喜, 依家歐洲又散晒, 係得大陸有嘢玩~
咁即係要計數同計人咯, 你唔計準對方公司嘅所有動向, 個價就自然追唔貼; 你唔計準所有嘅外圍因素同其他投資者嘅動作, 就自然入慢出遲, 永遠都係早行早享受, 遲行蝕幾球咖喇. ...
BOYDWAN 發表於 2011-7-6 11:24 PM
計果啲數係咪無得學嫁,,,
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。