<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
泰國, 菲律賓, 越南, 北 / 中非, 尼幾個國家有無 財長每季發表嘅白皮書同藍皮書
ktwu2007 發表於 2011-7-6 23:47
等你去投資呢d 國家, 等佢d 企業上市, 自然就會有咖喇~
你第日係會教我至好!
白皮係預算草擬方案, 藍皮係經濟措施公佈............當然唔同國家有唔同嘅稱呼, 揾呢d 就啱喇~
BOYDWAN 發表於 2011-7-6 11:51 PM
我要開始接觸下呢啲野至得,有睇唔明問你
講開,,,我中五
个同學天生有g6pd,有人請佢飲杯特飲,入面有薄荷,,,
佢差啲拉柴,,,
自由神 發表於 2011-7-6 23:52
嘩.............奇症喎!
所以人嘅構造真係好複雜, 永遠無一個人有相同嘅體質~
投石問路
彈幾隻字出泥先,睇大皇會否即鬆
7    6      5    4     3    2    1
你第日係會教我至好!
自由神 發表於 2011-7-6 23:52
教你邊種魚有毛呀? 呢家嘢我唔識喎~
你去街市問呀賣魚勝啦~
我要開始接觸下呢啲野至得,有睇唔明問你
自由神 發表於 2011-7-6 23:54
你叻過我咖喇, 至多都係睇唔明............我直情睇唔到呀~
投石問路
彈幾隻字出泥先,睇大皇會否即鬆
Triangel 發表於 2011-7-6 23:54
你彈幾隻字我點會鬆啫? 係你返嚟我先鬆之嘛~
有咩咁罕見,咁大个仔先第一次食?
自由神 發表於 2011-7-6 11:42 PM
唔係,係佢本身都唔太鍾意食海鮮,所以冇出過事,但今次一次過食好大量,所以有問題
你講你公司嗰件小羔羊?
BOYDWAN 發表於 2011-7-6 11:42 PM
唔係,係底層同事即係一齊LOOKLINK既同事
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。