<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
番尼喇!!

尼到邊到尼, 好靚.
澳門巴士全部無冷氣, 唔去賭場, 想去其他地方都幾困難.
熱烈推介去澳門睇下d 荷官, 點樣變牌, 做媒....
ps: 要羸小錢都係買大細好d, 玩牌真係唔好搞la! ...
ktwu2007 發表於 2011-7-10 11:34 AM
Chateau Lake Louise in Canada

2304 x 1536 PIXEL下載

7    6      5    4     3    2    1
Chateau Lake Louise in Canada
Triangel 發表於 2011-7-10 12:24 PM
較較水平, cut走無謂的行人路突出主體好唔好D

2265 x 925 PIXEL下載

較較水平, cut走無謂的行人路突出主體好唔好D
d228216 發表於 2011-7-10 12:31 PM
我都知、
淨係汁左果啲有TriLinda同我gf啲相去Facebook
剩底幾千張相咪由佢曪
7    6      5    4     3    2    1
我都知、
淨係汁左果啲有TriLinda同我gf啲相去Facebook
剩底幾千張相咪由佢曪
Triangel 發表於 2011-7-10 12:52 PM
我都知、
剩底幾千張相咪由佢曪
Triangel 發表於 2011-7-10 12:52 PM
藝術唔係人人識欣賞 要超時代死左幾百年先有人識欣賞果D先係極品
這張相充滿魔法力量, 觀看的時候就好像被扯了進去一樣, 至於書服與否見人見智
浪子~孤獨就是良伴~
睇你呢幅你點cut

藝術唔係人人識欣賞 要超時代死左幾百年先有人識欣賞果D先係極品
這張相充滿魔法力量, 觀看的時候就好像被扯了進去一樣, 至於書服與否見人見智 ...
浪子 發表於 2011-7-10 01:01 PM
看了扯旗才是好相
這張相充滿魔法力量, 觀看的時候就好像被扯了進去一樣, 至於書服與否見人見智 ...
浪子 發表於 2011-7-10 01:01 PM
Actually I like this one the best... 張相充滿老翻浪子動感

看了扯旗才是好相
d228216 發表於 2011-7-10 01:11 PM
看了扯旗才舒服
唔識睇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。