<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
**** 本內容被作者隱藏 ****
d228216 發表於 2011-7-13 01:39 AM
本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽
你係到都有幾百個a/c

查實宜家我都好少探究分身

**** 本內容被作者隱藏 ****
ATX-828 發表於 2011-7-13 02:41 AM
啲分身死咗 n 世耐

自從 史塔 變咗硬膠面、加馬射線失蹤、pooh 成為咗變種人 之後

對明星偶像己經意興闌珊

連帶分身都冇興趣玩
啲分身死咗 n 世耐

自從 史塔 變咗硬膠面、加馬射線失蹤、pooh 成為咗變種人 之後

對明星偶像己經意興闌珊

連帶分身都冇興趣玩 ...
ckyckk 發表於 2011-7-13 03:04 AM
仲有前田敦子

你唔題都forget 你係pooh fd
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=184849

上周Puppy d 桌球室"私影"都未出 , 係時候開火車
仲有前田敦子

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=184849

上周Puppy d 桌球室"私影"都未出 , 係時候開火車 ...
ATX-828 發表於 2011-7-13 03:12 AM
P.S ~ 係 Pooh......唔係 Jeana

呢點好重要
啲分身死咗 n 世耐

對明星偶像己經意興闌珊

連帶分身都冇興趣玩 ...
ckyckk 發表於 2011-7-13 03:04 AM
乜咁慘呀,你可以學思琦妺擲刀乂:我吾制呀
7    6      5    4     3    2    1
乜咁慘呀,你可以學思琦妺擲刀乂:我吾制呀
Triangel 發表於 2011-7-13 03:24 AM
現實就係咁殘酷
仲有前田敦子

上周Puppy d 桌球室"私影"都未出 , 係時候開火車 ...
ATX-828 發表於 2011-7-13 03:12 AM
講開影相,講啲幾得意嘅嘢比你聽

上星期四夜晚 7 點鬆喲
因為約咗啲親戚去荷李活廣場飯聚
路經 1/F 明星廣場
見到現場有 Mr.HK Function 搞緊
八卦心態聳擁下走埋去睇吓啦
現場所見一堆男人喺台上面做 show
下面一大堆觀眾面對舞台
心諗........正常情況應該有拍友架
但站立圍觀者只小貓三數隻 ( 連我在內只幾位師奶 )
再心諗........梗係麻甩佬 Function 冇吸引力引唔到人去影啦.....
到我想走嘅時候......目光移向台後........
猛然發現原來舞台背後方向有一堆閃光燈閃過不停....
之後我再睇清楚.....
原來在舞台同觀眾之間有 3 條衣着性感嘅女子座咗喺度 ( 原來係評判席 )
咁梗係嗱嗱聲走過去睇吓乜料啦
兜個圈行過對面.....
原來係 歪面惠、車震敏 同 大波寧 ( 有小小失望 )

望吓電話.....嘩 ! 7:33 pm......
諗住沿扶手電梯撤退啦 ( 飯店喺 2/F )
上到 2/F ......見到又一堆人喺露台位圍觀緊落 1/F
心諗......2/F 望落去.....歪面惠嘅 Deep V 同大波寧嘅低胸.......梗係咪 L 執輸啦
講開影相,講啲幾得意嘅嘢比你聽

上星期四夜晚 7 點鬆喲
因為約咗啲親戚去荷李活廣場飯聚
路經 1/F 明星廣場
見到現場有 Mr.HK Function 搞緊
八卦心態聳擁下走埋去睇吓啦
現場所見一堆男人喺台上面 ...
ckyckk 發表於 2011-7-13 04:29 AM
現實就係咁咸濕架啦
7    6      5    4     3    2    1
現實就係咁咸濕架啦
Triangel 發表於 2011-7-13 05:08
我.......又換咗頭條奀打黎着喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。