<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
番緊工見到都扯 多謝828大大

瀨晒大嘢!
有條死仔前日上我屋企, 話就話"事後跟進"吓我個新mon, 實則想玩吓我部level 10........
"咦!  真係好齊料喎!"
"呀大哥, 據聞當日買料你有份嗰喎........"
"唔係呢..........真係幾堅喎..........嘩! 快到吖!"
"你都可以買咖..........蝦, 唔知當日邊個話我敗家呢可?"
"張display 真係超靚.......衰在你淨係識打d 低能game 吖, 徙料!"
"你理得我啫! 話時話, 張display 係乜話......?"
"sound card 都掂到震啦! 做家庭影院先啱吖嘛, 擺喺書房煲醋咩!"
"吖呀, 我廳同房又唔係無機, 家咩庭影院啫? 係喎, 究竟你地放咗咩入去啫, 我都一舊雲咁........"
"蝦, 開頭我地仲擔心個底板唔夾隻ram........完全唔撞喎, 快很到吖...........真係一分錢一分貨........ "
"吓!? 會唔夾咖? 咁嚟搵我部嘢"較飛"? 咁我依家即係幾多ram 呀.......?"
"頂! 你嗰兩個bluray 有無用過咖? 咪用嚟種菇得咖!"
"咁我同Ruby 又無碟要喺書房睇, 又無嘢要燒吖嘛........."
"你呀! 加埋成8tb hard disk, 裝嚟裝去都係d 無無謂謂嘢, 好on 居啫!"
"有幾無謂喎, hard disk 唔用嚟儲嘢唔通齋擺咩!" (終於有樣嘢我係知道兼答到嘴嘅!)
"你d external hard disk 都無用咖啦, 仲插住佢把鬼咩! 會拖慢部嘢咖!"
"但係都無影響, 都係好快喎!"
"咁又真係吹你唔漲........"
"嗱! 既然部嘢咁快, hard disk 又夠, 咁你無理由唔物盡其用咖?"
"你想搞乜呀? 我唔會比你成部抬走咖! "
"唏! 我似係咁嘅人咩? 你都有好多好用要比錢嘅program 咖可?"
"????"
"你好似有neodownloader 呀可?"
"好似有買, 不過你要搵吓喎...."
"我搵咗啦, 一路同你講緊嘢我物一路搵咯!"
"你想點呀? 借個a/c 比你呀?"
"梗係唔係啦, 我部腦又無你部咁強橫......."
"?????"
"我想你部腦可以充份發揮吓吖嘛"
"????????!!!!!!!"

本帖隱藏的內容需要積分高於 4000 才可瀏覽

結果佢搵我部嘢去做呢個"壯舉".
我由尋日到依家部腦都仲down 緊...........BB1000都死啦, 平時down 一首歌只係10秒左右, 竟然down 到依家, 有幾大容量我都唔敢諗.
如果我成部腦所有hard disk 加埋external 都唔夠裝, 咁點算呢?
我開始發覺我瀨嘢喇!
最慘係仲要比Ruby 串:
"抵死吖, 我著比你睇仲唔夠, 仲要睇咁多其他, 有d 仲唔靚嘅添......罰你呢兩日唔駛入書房喇, 唔準用alienware 呀, 陪我shopping 睇TV 啦~ "

嗚..........................
瀨晒大嘢!
有條死仔前日上我屋企, 話就話"事後跟進"吓我個新mon, 實則想玩吓我部level 10........
"唔係呢..........真係幾堅喎....... ...
BOYDWAN 發表於 2011-7-15 06:05 PM
引死KT....p.s. 比較過 PCCW 同香港歡貧, 海外勁好多, hotfile 去到10-20mb/s, 同時5個dl, 25個connections去到成50-60mb/s, 一套4仔1G,都係20-30秒
引死KT....p.s. 比較過 PCCW 同香港歡貧, 海外勁好多, hotfile 去到10-20mb/s, 同時5個dl, 25個connections去到成50-60mb/s, 一套4仔1G,都係20-30秒
d228216 發表於 2011-7-15 18:14
咁即係PCCW 好d 呀? 我淨係得net記同BB 咋...............
瀨晒大嘢!
"唔係呢..........真係幾堅喎....... ...
BOYDWAN 發表於 2011-7-15 06:05 PM
DL4
咁即係PCCW 好d 呀? 我淨係得net記同BB 咋...............
BOYDWAN 發表於 2011-7-15 06:22 PM
係呀BB1000重有成9個月先到期....白交月費
我依家都係用緊部異形上網咋........down 到依家呀! 一張相2,513kb.........依家個folder 暫時有83,661 張..........點睇得晒呀!
我依家都係用緊部異形上網咋........down 到依家呀! 一張相2,513kb.........依家個folder 暫時有83,661 張..........點睇得晒呀!
BOYDWAN 發表於 2011-7-15 06:28 PM
Later you choose some share with us~
BOYDWAN 發表於 2011-7-15 06:28 PM
0.2 TB 姐
係呀BB1000重有成9個月先到期....白交月費
d228216 發表於 2011-7-15 18:24
如果以我嘅用量, net記同BB 本身都ok 夠用, 係依家咁大劑先無計啫........我都無可能依家即裝即用啦, down 到如火如荼!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。