<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
http://www.26fun.com/bbs/thread-250151-1-1.html

呢篇文章﹐簡直就係我GE心聲﹐好想搵佢﹐但又怕佢覺得煩.......想關心下佢﹐佢又好似唔多領情咁.......
ThomasKoon 發表於 2011-7-13 11:42 AM
佢又好似唔多領情
你嘗試過?
佢又好似唔多領情
你嘗試過?
自由神 發表於 2011-7-13 04:31 PM
我知佢仲好鍾意佢EX-BF, 所以我都只係純粹係出於朋友咁關心佢﹐不過佢都好似唔多接受咁.....唉......
我知佢仲好鍾意佢EX-BF, 所以我都只係純粹係出於朋友咁關心佢﹐不過佢都好似唔多接受咁.....唉......
ThomasKoon 發表於 2011-7-13 05:10 PM
不!你不是
連朋友GE關心佢都唔領情﹐我仲可以點......
咁因為其他佢就係我公司OFFICE GE同事﹐頭先佢放工時有事要落黎﹐咁我就即係放低晒手頭做緊GE野搵佢傾計﹐之後佢自己有D野要去隔離公司換貨﹐我無啦啦又跟埋佢出去﹐企喺嗰間公司門口等佢。

哈﹐黐鬼咗線......
咁因為其他佢就係我公司OFFICE GE同事﹐頭先佢放工時有事要落黎﹐咁我就即係放低晒手頭做緊GE野搵佢傾計﹐之後佢自己有D野要去隔離公司換貨﹐我無啦啦又跟埋佢出去﹐企喺嗰間公司門口等佢。

哈﹐黐鬼咗線...... ...
ThomasKoon 發表於 2011-7-13 08:16 PM
所以咪話你唔止朋友咁少野
所以咪話你唔止朋友咁少野
自由神 發表於 2011-7-13 09:01 PM
唉.....咁又點丫......
唉.....咁又點丫......
ThomasKoon 發表於 2011-7-13 09:30 PM
不要太多負能量了,影響生活就唔好啦。
不要太多負能量了,影響生活就唔好啦。
自由神 發表於 2011-7-15 12:24 PM
影響生活就唔會﹐不過心情難免會有D低落...

不過我都明白GEI, 佢太愛佢EX, 而佢之前同佢EX分開GE原因﹐係佢EX誤會佢有第二個﹐但佢仍然好希望可以同EX一齊返﹐所以唔想跟其他人有任何曖昧GE言行.....

我黎緊星期四一早要去OFFICE上新PRODUCT嘅TRAINING, 我好想當日朝早約佢食早餐﹐不過又唔敢開口....
影響生活就唔會﹐不過心情難免會有D低落...

不過我都明白GEI, 佢太愛佢EX, 而佢之前同佢EX分開GE原因﹐係佢EX誤會佢有第二個﹐但佢仍然好希望可以同EX一齊返﹐所以唔想跟其他人有任何曖昧GE言行.....

我黎緊星 ...
ThomasKoon 發表於 2011-7-16 09:18 AM
約la.
如果你認為你和她只是朋友
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。