<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
尋日下晝佢因公事﹐6點放工之後要過黎舖頭整野﹐咁我諗住尋日一早食早餐﹐佢已經好早起身﹐咁我諗住等佢可以快啲搞掂走人﹐咪幫佢手整囉﹐點知整整下佢突然間一句"得"埋黎﹐話我阻住咗佢﹐嗰一刻個心超痛﹐我覺得都係為你好啫﹐唔領情都唔緊要﹐仲要怪我﹐超難受﹐由嗰一刻開始到今日﹐心情都未好過...
我鍾意左個女仔..但係佢職位高過我 , 人工又高過我 , 經驗又多過我, 見識更加唔駛講, 唯一係AGE細過我 , 佢係呢行都做左4年 , 想約佢但又唔夠膽 , 唉..好似係兩難甘 , 有時朝早搭車見到佢 , 同佢都好多野講 , 我覺得 ...
LOFREE 發表於 2011-7-22 08:21 PM
既然你鍾意佢﹐佢又冇BF﹐咁試下啦﹐如果佢都鍾意你﹐根本唔會介意工作嘅嘢優勝於你﹗

俾心機呀﹗

評分次數

識左佢兩三個星期 , 突然約佢..會唔會太急~?

評分次數

識左佢兩三個星期 , 突然約佢..會唔會太急~?
LOFREE 發表於 2011-7-22 10:35 PM
一場同事食餐飯問題不大GEI
睇下聽日見唔見到佢啦..雖然我有佢電話..
睇下聽日見唔見到佢啦..雖然我有佢電話..
LOFREE 發表於 2011-7-22 10:47 PM
機會嘅嘢過咗就冇架喇﹐如果真係有﹐好好把握﹗
頭先放工時一直同佢WHATSAPP, 返到屋企樓下時﹐掛住寫字冇睇車﹐差啲一舖玩完﹐之後我喺WHATSAPP同佢講幾乎死﹐佢問我做乜﹐咁我話返佢聽﹐之後衰多口問佢"如果我有事﹐唔知佢會唔會為我流一滴眼淚"﹐點知佢真係即嬲﹐話唔鍾意呢啲暗示試探問題﹐又話覺得冇意義﹐所以唔會答﹐仲話佢唔係我女朋友﹐我唔應該問佢.....

咁係咪即係已經暗示咗我冇機會﹐佢唔會做我女朋友...........
老實講 REFUSE 得好明顯 ~ 如果向好果面唸, 可以話佢想引你心入面最真實個句講出黎
老實講 REFUSE 得好明顯 ~ 如果向好果面唸, 可以話佢想引你心入面最真實個句講出黎
LOFREE 發表於 2011-7-22 11:10 PM
我都覺得佢暗示得好明顯﹐所以你千祈唔好學我呀........

我呢一刻諗起小春一隻舊作︰"我愛的人".......
我都覺得佢暗示得好明顯﹐所以你千祈唔好學我呀........

我呢一刻諗起小春一隻舊作︰"我愛的人".......
ThomasKoon 發表於 2011-7-22 11:18 PM
我覺得你試得好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。