<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
咁我黎緊對住佢應該點做?
ThomasKoon 發表於 2011-7-23 12:00 AM
Depends on wt you want
英文屎...有冇中文?
佢原來都仲未瞓...相信係同她心中的他傾緊電話........
ThomasKoon 發表於 2011-7-23 12:03 AM
不要激
就算我真係激咁又點﹐佢成個鐘頭前同我講瞓覺﹐但原來係呃我﹐而且佢又唔係我女朋友﹐佢做乜都唔到我理啦....
英文屎...有冇中文?
ThomasKoon 發表於 2011-7-23 12:10 AM
事實係佢一早知你中意佢
但亦未覺得對你已經係男女朋友之情
但同時對你有好感,所以怕將你地之間既事講得太清楚會令你唔再關心佢,離佢而去
就算我真係激咁又點﹐佢成個鐘頭前同我講瞓覺﹐但原來係呃我﹐而且佢又唔係我女朋友﹐佢做乜都唔到我理啦....
ThomasKoon 發表於 2011-7-23 12:14 AM
你係咪巨蟹座?

點解咁問?
事實係佢一早知你中意佢
但亦未覺得對你已經係男女朋友之情
但同時對你有好感,所以怕將你地之間既事講得太清楚會令你唔再關心佢,離佢而去 ...
自由神 發表於 2011-7-23 12:17 AM
真係會係咁..?
頭先見佢咁大反應﹐我連尋晚夢見自己同佢一齊咗﹐都唔敢同佢講......
頭先見佢咁大反應﹐我連尋晚夢見自己同佢一齊咗﹐都唔敢同佢講......
ThomasKoon 發表於 2011-7-23 01:35 AM
連續兩個晚上夢見她﹐很久沒有出現這樣的一個人了.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。