<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
HK 啦, 有人魚蝦蟹到皮膚敏感吖嘛~
我希望第日都有咁自由既退休生活!!

有無睇人妖?
自由神 發表於 2011-7-25 22:44
比心機做嘢, 將來先講嘆, 來日方長呀~

梗係無睇啦, 我地自由行之嘛, 又唔係未去過, 呢d 呃人嘢唔駛睇喇啩~
不過有兩晚搵咗幾個嗰邊嘅華僑朋友, 帶咗我地去disco, 最得嘅唔係d 泰妹, 係d 韓國妹遊客.......
最好笑嘅係有人跳跳吓舞比幾個人問"how much", 嚇到佢大叫"老公救命!"即刻跳返過嚟我地張枱~
食海鮮食到去Thailand
下次去游水咪要去Gold Coast
小小康 發表於 2011-7-26 00:00
我都話多得我老婆唔少啦...........我仲要得一個"走佬用"嘅旅行袋仔, 入邊得一件polo-shirt 同一條老牛, 底褲都無條呀, 佢仲夠膽話同我執好咗.....
比心機做嘢, 將來先講嘆, 來日方長呀~

梗係無睇啦, 我地自由行之嘛, 又唔係未去過, 呢d 呃人嘢唔駛睇喇啩~
不過有兩晚搵咗幾個嗰邊嘅華僑朋友, 帶咗我地去disco, 最得嘅唔係d 泰妹, 係d 韓國妹遊客 ...
BOYDWAN 發表於 2011-7-26 05:05 PM
比心機搵野做炸

自由行?咪要識泰文?!
阿嫂打扮到咁行
我無打算上報喎.........
比心機搵野做炸

自由行?咪要識泰文?!
阿嫂打扮到咁行
自由神 發表於 2011-7-26 17:09
唔駛講泰文嘅, 因為除咗去夜市宵夜嗰陣要用身體語言搭夠之外, 大部份嘅地方d 人都識d 基本英文, 當然無文法可言啦, 不過溝通就ok 喇~
佢???   唉.........行就唔係好行, 不過就玩得得癲, 自己睇啦~

唔駛講泰文嘅, 因為除咗去夜市宵夜嗰陣要用身體語言搭夠之外, 大部份嘅地方d 人都識d 基本英文, 當然無文法可言啦, 不過溝通就ok 喇~
佢???   唉.........行就唔係好行, 不過就玩得得癲, 自己睇啦~ ...
BOYDWAN 發表於 2011-7-26 05:19 PM
which one is you?
我就梗係楂機嗰個啦傻佬~
我就梗係楂機嗰個啦傻佬~
BOYDWAN 發表於 2011-7-26 05:24 PM
really?
ruby姐好fit wor....wilson出生不久姐
really?
ruby姐好fit wor....wilson出生不久姐
自由神 發表於 2011-7-26 17:26
如果有我仲唔打格仔咩?
咪比佢見到, 如果唔係開心死佢~
係喎, 未比過wilson d 相你睇喎, 等我揾番個file 出嚟先~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。