<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
咁有無話咩特別係喺操fit果陣係唔食得嫁?除左啲零食同高ca食物外。
小,我平時一番去就沖,唔怪得沖完仲係咁出汗,,,

我諗我明,身體想我做咩就死都唔好做住! ...
自由神 發表於 2011-8-2 12:07
甜嘅同酸嘅都唔好食, 你想食甜嘅話蘋果同橙就夠, 香蕉蕃茄呢d 諗都唔駛諗.
所以時新嘅醬, 都唔可以要.
炸就更加唔駛掂, 一般煎炒煮蒸已經好夠, 澱粉就可免則免, 仲餓就食生菜啦.
天時暑熱想食雪糕? 無咖, 不過就有個小分享:
將蘋果切開幾件, 切嘅期間可以將切好嘅放落鹽水(等佢唔好氧化), 之後將佢地放落密實盒放入冰格.
幾粒鐘之後, 雪到雪條咁, 拎出嚟一陣, 咁你就有得食健康嘅蘋果雪芭喇~

我出去同老婆食飯喇, 呢兩日都要番媽媽度陪吓魚毛仔, 今晚夜d 見啦~
甜嘅同酸嘅都唔好食, 你想食甜嘅話蘋果同橙就夠, 香蕉蕃茄呢d 諗都唔駛諗.
炸就更加唔駛掂, 一般煎炒煮蒸已經好夠, 澱粉就可免則免, 仲餓就食生菜啦.
天時暑熱想食雪糕? 無咖, 不過就 ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-2 12:22 PM
好的
計劃下點實行先
我家陣跑運動場八圈嫁炸,,
仲要減唔到肥嫁小!
自由神 發表於 2011-8-2 11:28
跑果幾個圈仔就想減肥, 你咪咁天真啦
AWU 發表於 2011-8-2 01:05 PM
你對
AWU 發表於 2011-8-2 01:05 PM
我由朝搬到晚都減唔到
我由朝搬到晚都減唔到
d228216 發表於 2011-8-2 01:19 PM
你食ice cream
好的
計劃下點實行先
自由神 發表於 2011-8-2 12:30
正常黎講 .

身體會在你運動20分鐘之後, 才開始燃燒體內脂肪.(呢個情況當然因人而異)
即係話, 假如運動時間在此水平以下, 除左出左身汗之外, 其實身體沒有太大變化的.(以減肥而言)

假如你跑標準運動場8個圈, 每個兩分鐘, 加埋偷懶, 大概都不到20分鐘....即係你做不到燒脂的效果了 .
夠氣的話, 下次試下跑10個圈, 但放慢步速, 以30分鐘為目標, 咁樣效果可能會好d .

我平時跑步, 大概係40分鐘跑6Km, 用心跳錶計算大概都係消耗左4百幾卡路里咋.
天時暑熱想食雪糕? 無咖, 不過就 ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-2 12:22 PM
[quote="mtr"] :eat:  :eat:  :eat:  :eat:  :eat:

更多 ...
http://www.getjetso.com/forum/thread-278688-1-1.html
http://www.getjetso.com/forum/thread-405489-1-1.html
http://www.getjetso.com/forum/thread-294529-1-1.html[/quote]
本帖隱藏的內容需要積分高於 99 才可瀏覽
:eat:  :eat:  :eat:  :eat:  :eat:

http://upload.lsforum.net/users/p ...
d228216 發表於 2011-8-2 13:33
甜同酸都唔食得, 食咸野
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。