<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
試完, 今晚返到屋企先再上嚟喇~
already over 60mb/s, 似乎同室內上網唔差太遠, 可能因為未公開發售所以唔係太多人用, 網絡唔繁忙啩~
BOYDWAN 發表於 2011-8-2 09:54 PM
  60 細mb?
trying the new 1010 4G........seems really fast.
BOYDWAN 發表於 2011-8-2 09:49 PM
trying the new 1010 4G........seems really fast.
BOYDWAN 發表於 2011-8-2 21:49
我識鬼分咩, 不過頭先用佢 d/l 幾張攝影樂園嘅大相, 唔駛1秒1張, 拍得住屋企上網喎~
我識鬼分咩, 不過頭先用佢 d/l 幾張攝影樂園嘅大相, 唔駛1秒1張, 拍得住屋企上網喎~
BOYDWAN 發表於 2011-8-2 11:59 PM
係快過好多人屋企上網

[url=redirect.php?goto=findpost&pid=3682199&ptid=206102]自由神 發表於 2011-8-2 22:07[/url]
上個月佢已經叫過我幾次上去, 因為優先有得玩, 不過我無時間.......
今朝同Ruby 探魚毛, 見時間尚早順便上去1010總公司搵個朋友吹吓水問佢小小嘢, 佢問我拎咗未我先醒起無咗件事.........
如果齋modem (4G 已經唔用得市面上一般嘅3.6, 7.2 手指, 就連我隻21M 都廢咗武功) , 就四千零蚊, plan 就四百零蚊啦, 平過我比21M 一舊水, 不過試過就真係快好多, load page, down load 都好快, 連youtube 嘅片都唔覺有窒.
如果唔介意比合約綁住, 就可以簽兩年約, 價錢應該貴少少, 不過幾多我就唔知喇~
係快過好多人屋企上網
d228216 發表於 2011-8-3 12:06 AM
Damn true
係快過好多人屋企上網
d228216 發表於 2011-8-3 00:06
咁又無咁誇吓話?
屋企上網計落點都快過流動寬頻吖...........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。