<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
搭船節目 = 嗒舟舟
坐車節目 = 打車輪
AWU 發表於 2011-8-5 17:40
咁行路 = 玩奀奀 呀?
老婆又捉我上床喇...........真係over act~
夜d 再偷上嚟呀吓~
是日交流團~
**** 本內容被作者隱藏 ****
BOYDWAN 發表於 2011-8-5 17:39
狸狸貓玩腳都唔錯喎
有心喇, 小小嘢啫, 不過d 女人仔過份緊張啫~
醫生都無乜嘢講, 因為佢都係睇番瑞士糖叔叔d 報告之嘛, 除咗e-mail 比對方將我嘅最新狀況話比佢知之外, 無嘢可以做.
最叻嘅物又係叫我休息多d, 唔好唔食藥, 駛鬼佢 ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-5 05:22 PM
小小野姐係有無野先
你老婆話你噴曬血剮,,,,

過兩個星期整番個"盤點大清倉"都好喎.........
大陸同日本我唔放出嚟喇, 世界咁大, 點止無名? 點止破解? 仲有韓國呢?
其實一直以嚟, 有好多嚟自四方八面嘅朋友將好多呢d 嘢比我, 不過一來自己無興趣出呢d post , 二來唔想搶雞仔風頭, 所以一直都無放出嚟....
不過都到左呢一刻, 無乜所謂啦, 繼續交流會先~

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽
狸狸貓玩腳都唔錯喎
AWU 發表於 2011-8-5 17:47
咁你準備定個hard disk 去裝d 腳仔都得喇~
過兩個星期整番個"盤點大清倉"都好喎.........
大陸同日本我唔放出嚟喇, 世界咁大, 點止無名? 點止破解? 仲有韓國呢?
其實一直以嚟, 有好多嚟自四方八面嘅朋友將好多呢d 嘢比我, 不過一來自己無興趣出呢d p ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-5 07:15 PM
小小野姐係有無野先
你老婆話你噴曬血剮,,,,
自由神 發表於 2011-8-5 18:26
有小小咁咯, 鼻我都仲可以索吓當有少少傷風, 但係耳仔就真係難搞, feel 到耳仔有少少唔妥已經入廁所抹走佢, 但係衰在老婆成晚痴住隔離陪上網, 見我不斷索鼻已經猛問係唔係有唔妥, 再跟住見我入幾次廁所都左最後都係要推門入埋嚟, 斷正~
又無噴咁誇, 只係流左落面嗰度啫, 但係佢已經哇一聲叫左出嚟, 仲喊埋添........
有小小咁咯, 鼻我都仲可以索吓當有少少傷風, 但係耳仔就真係難搞, feel 到耳仔有少少唔妥已經入廁所抹走佢, 但係衰在老婆成晚痴住隔離陪上網, 見我不斷索鼻已經猛問係唔係有唔妥, 再跟住見我入幾次廁所都左最後都 ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-5 07:26 PM
又復活
有小小咁咯, 鼻我都仲可以索吓當有少少傷風, 但係耳仔就真係難搞, feel 到耳仔有少少唔妥已經入廁所抹走佢, 但係衰在老婆成晚痴住隔離陪上網, 見我不斷索鼻已經猛問係唔係有唔妥, 再跟住見我入幾次廁所都左最後都 ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-5 07:26 PM
無能端端有血就哽大件事啦!
食糖食成點?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。