<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
淨係女人衫都三頁,,,,
自由神 發表於 2011-8-10 21:04
淨係買女人衫都起碼三個四十呎長貨櫃,,,,

Dominic. 發表於 2011-8-10 21:12
總之佢就開心晒啦, 好彩佢地都有送貨, 如果唔係我架錢七實裝唔落.......
氹老婆嘅代價實在太大喇~
我真係唔明, 點解人字拖只係多個牌子就可以賣貴成百倍? 我下次搵枝箱頭筆寫落對拖鞋度好過..........
咁都總算夠錢請嘅~
唔係升就係跌嫁啦
Dominic. 發表於 2011-8-10 21:15
仲有一樣咖: 莊家通殺! 開圍吖嘛~
總之佢就開心晒啦, 好彩佢地都有送貨, 如果唔係我架錢七實裝唔落.......
我真係唔明, 點解人字拖只係多個牌子就可以賣貴成百倍? 我下次搵枝箱頭筆寫落對拖鞋度好過..........:yy ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-10 09:20 PM
$XX,XXX
咁都總算夠錢請嘅~
BOYDWAN 發表於 2011-8-10 09:21 PM
咁幾時?
少個0一定有
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
我真係唔明, 點解人字拖只係多個牌子就可以賣貴成百倍? 我下次搵枝箱頭筆寫落對拖鞋度好過..........:yy ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-10 09:20 PM
呢樣有同感,,,
你果啲我唔知幾貴,,,,不過我有類似經驗,,,
完全唔明點解啲女人既人字可以貴咁多
你啲招咁"毒",真係好難學剮!
[url=redirect.php?goto=findpost&pid=3689526&ptid=206102]自由神 發表於 2011-8-10 21:16[/url]
見你今次係對付班大惡,俾个
自由神 發表於 2011-8-10 21:19
無辦法, 個個都係等機會食到盡, 根本就唔會諗以後會係點, 咁落去物遲早一鑊熟; 與其係咁, 不如同佢地散咁d 先喇~
水能覆舟亦能載舟, 好多時侯投資市場唔可以一味以正途去睇, 乸詐招一定要識, 仲要比人更擅長; 咁先可以唔比人陰到, 適當時侯仲可以充當吓white knight 積吓陰德, 咁樣搵錢雖然辛苦d 回報亦無咁誇, 但都叫瞓得安落吖~
咁又無, 過5差啦........
等我玩多兩日收埋d 尾期數先啦, 實預你喎衰鬼~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。