<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
.............呢d 物係good tea 咯~
BOYDWAN 發表於 2011-8-11 10:11 PM
買個欖枕

1200 x 1800 PIXEL下載

至少你風光過呀,,,
抵番曬啦
自由神 發表於 2011-8-11 22:06
有幾風光喎, 相比同期出道嗰d, 我蚊滋咁咋, 艇又無買過, 機又無買過, 至叻都係買嗰幾部畜牲; 佢地嗰段時間已經玩拔加哋喇~
最慘係我玩玩具同遊戲機佢地話我痴膠根, 除咗女人同飲飲食食我叫做同佢地分庭抗麗之外, 真係無佢可能做到佢地咁奢華~
我諗叫呢度是但一個都可以講得靚靚仔仔官冕堂煌, 分分鐘連米米答一句: 我洗版吖嘛!  都比佢地呢個理由好~
BOYDWAN 發表於 2011-8-11 10:09 PM
人地高人工嫁
未來世界睇怕都係兇多過吉, 比d 咁嘅"新類型人"咁搞, 點會有運行吖~
有幾風光喎, 相比同期出道嗰d, 我蚊滋咁咋, 艇又無買過, 機又無買過, 至叻都係買嗰幾部畜牲; 佢地嗰段時間已經玩拔加哋喇~
最慘係我玩玩具同遊戲機佢地話我痴膠根, 除咗女人同飲飲食食我叫做同佢地分庭抗 ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-11 10:17 PM
你多兄弟過佢呀!
到時唔慌唔軟喇, 永垂不起添呀~~~
我想買咖.........不過驚比人當我係欖枕咁耷咋~
又唔係話想去識個真人, 但係我大帝都會呷醋咖~
未來世界睇怕都係兇多過吉, 比d 咁嘅"新類型人"咁搞, 點會有運行吖~
BOYDWAN 發表於 2011-8-11 10:19 PM
81xx走5走
呢d 物叫唔值咯! 得個學位但係乜料都無~
你多兄弟過佢呀!
自由神 發表於 2011-8-11 22:19
咁又真, 呢樣都幾自豪~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。