<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
咁就全世界都無窮人lu~
BOYDWAN 發表於 2011-8-12 09:41 PM
依家一日都上落幾次點落手
依家一日都上落幾次點落手
d228216 發表於 2011-8-12 21:49
你最拿手高放低吸架嘛
話左你聽架啦

有無HIGH到扯旗?
AWU 發表於 2011-8-12 21:44
佢個衰公唔趁後生整番好, 第日就手尾長........
我諗佢high 到一褲都係, 爭在未叫米米去佢屋企瞓 (咪~~~ 咪呀~~~~ 咪住呀!!!!! ) ~
查實韓國果啲女,,,好鳩難分。
自由神 發表於 2011-8-12 21:48
港女同北妹你識唔識分?
佢個衰公唔趁後生整番好, 第日就手尾長........
我諗佢high 到一褲都係, 爭在未叫米米去佢屋企瞓 (咪~~~ 咪呀~~~~ 咪住呀!!!!! ) ~
BOYDWAN 發表於 2011-8-12 21:51
銅皮鐵骨的鬍鬚佬開始氧化啦
不出所料.........影片都有一手喎, 掂!
唔知第日會唔會喺nat-geo 睇到你d 片呢?
啱啱收到inland revenue封打劫信
大家都得脹面,全世界都窮就真!
自由神 發表於 2011-8-12 21:47
蝦............有版有眼喎~  不過當氹吓自己都好吖, 呢個世界太灰喇~
港女同北妹你識唔識分?
AWU 發表於 2011-8-12 09:51 PM
識!
前者好玩唔好溝!
後者好睇又好食!

啱唔啱?
不出所料.........影片都有一手喎, 掂!
唔知第日會唔會喺nat-geo 睇到你d 片呢?
BOYDWAN 發表於 2011-8-12 21:53
算吧啦, 現今有部相機有支鏡仔的都叫做大C

我呢d劣野真係收9埋好過啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。