<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
Hazel 出道已經Long Hair, 無想過原來係假髮頭套
ATX-828 發表於 2011-8-18 01:22
唔係喎, 有好多女人就算長髮都會帶假髮玩喎, 我老婆就已經係例子啦~
假髮多變化多嘢玩吖嘛, 又唔需要浪費時間去整顏色同整髮型, 今日全個頭粉紅又得, 聽日全金加大波浪又得, 都幾得意吖~
尢其d model 咁多唔同嘅job 又要應付唔同要求, 有時侯搵食都無辦法喇~
咪扮曬無見過我真人剮!
人地得果零歲
套竊聽風雲2唔錯
講真,有幾多人食coke姐
就算賣到一千美金10克都無可能同奶粉个market比
而家啲奶粉公司會寄sample棃俾大人試,,,
我今日都飲過三種,,,,仆你个街!蘇到老母都唔認得,,,
大人能知邊隻啱阿b咩 ...
自由神 發表於 2011-8-18 01:32 AM
所以咪叫你揀維記、維他or十字牌囉
咪扮曬無見過我真人剮!
人地得果零歲
自由神 發表於 2011-8-18 01:34
有膠有謀仲扮乜L野細路丫
所以咪叫你揀維記、維他or十字牌囉
Dominic. 發表於 2011-8-18 01:36
但維記、維他or十字牌加加埋埋都唔夠一間雀巢喎
唔係喎, 有好多女人就算長髮都會帶假髮玩喎, 我老婆就已經係例子啦~
假髮多變化多嘢玩吖嘛, 又唔需要浪費時間去整顏色同整髮型, 今日全個頭粉紅又得, 聽日全金加大波浪又得, 都幾得意吖~
尢其d model 咁多唔 ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-18 01:32 AM
仲以為短髮先用到假髮
尢其d model 咁多唔 ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-18 01:32 AM
你啱呀!
我識條女明明金毛,第二日着白色連身裙
但變左黑頭髮,,,佢話要用假髮因為黑色配白裙先好睇
嚟完人哋背面,禮貌上都要睇埋人哋正面

Dominic. 發表於 2011-8-18 01:25
Ruby 話男人可能唔覺, 但如果係女仔細心d 睇就會發現個前額位嘅頭髮移高咗, 因為鬆咗之餘後面太重喎.........
我突然覺得我做咗華生 (福爾摩斯個助手)............
Ruby 話男人可能唔覺, 但如果係女仔細心d 睇就會發現個前額位嘅頭髮移高咗, 因為鬆咗之餘後面太重喎.........
我突然覺得我做咗華生 (福爾摩斯個助手)............ ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-18 01:38
你見到人地個樣無心機繼續睇姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。