<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
仲以為短髮先用到假髮
ATX-828 發表於 2011-8-18 01:38
唔係咖, 佢地長頭髮嘅會將d 頭髮向上夾埋, 然後先帶假髮咖, 我見Ruby 平時玩完晒除嗰陣將d 夾仔拆走放番d 頭髮落嚟咖~
所以呢, d 戲成日講d 賊將奶粉換成白粉真係搵笨實咖............邊有咁蝕咖????
臊唔臊呢樣嘢就真係好見仁見智喎, 計我就話搵個BB 媽咪試好d, 因為佢試完肚嗰個都會試到少少啩?  話晒都係佢食吖~ ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-18 01:55 AM
呢啲真係女人野,由佢地決定最好啦。
我都唔夠pok話邊隻唔好呀,只係死人都話:飲得下剮
套竊聽風雲2唔錯

AWU 發表於 2011-8-18 01:58 AM
係一既續集定另一个故事棃?
你啱呀!
我識條女明明金毛,第二日着白色連身裙
但變左黑頭髮,,,佢話要用假髮因為黑色配白裙先好睇
自由神 發表於 2011-8-18 01:38
咁你話我老婆咁貪靚又點會唔"多姿多彩"吖............ 佢有幾個冬菇咁款嘅嘢用嚟放假髮咖~
昨晚去了會Twins
你見到人地個樣無心機繼續睇姐
AWU 發表於 2011-8-18 01:40
咁我唔好呢隻茶吖嘛~
係一既續集定另一个故事棃?
自由神 發表於 2011-8-18 02:01
呢集講基金佬的,

上一集講乜?
佢依家物叻叻咁款咯~
如果Ruby 係女文字娛記就
ATX-828 發表於 2011-8-18 01:44
咁你放心, 佢連睇中文都未明得晒, 點可能做文娛吖?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。