<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
不過如果賢哥嘅話又另當別論.........係喎! 今日未拜賢嫂, 唔怪之得瞓醒有鼻鼾..........喇喇聲拜一拜先~
BOYDWAN 發表於 2011-8-22 07:02 PM
老老實實,,,食咁多款菜,記唔記得嫁你?
自由神 發表於 2011-8-22 19:02
我食齋咖dei 9 lei~
老老實實,,,食咁多款,記唔記得嫁你?
自由神 發表於 2011-8-22 07:02 PM
I know!!I know!
咁係吖嘛! 我都話我自從見過豉油嫂張相之後, 登時好似靈光灌頂咁, 疴尿無打震, 瞓醒無鼻鼾, 食飯曉夾餸, 瞓教仲識瞓低添.........
連我老婆都話我肥咗又瘦咗, 叫老婆都無叫錯人, 簡直係神蹟!
咁你話呀豉油嫂幾咁神妙吖! 賢哥你真係神呀~~~
所以呢, 要keep 住green head, 要食多d DIU 97 LEI
食飯時間, 飯後返歸~
咁係吖嘛! 我都話我自從見過豉油嫂張相之後, 登時好似靈光灌頂咁, 疴尿無打震, 瞓醒無鼻鼾, 食飯曉夾餸, 瞓教仲識瞓低添.........
連我老婆都話我肥咗又瘦咗, 叫老婆都無叫錯人, 簡直係神蹟!
咁你話呀豉油嫂幾咁 ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-22 07:13 PM
陰公
唔係吓話!!?? 我唔知嘅???
唔得! 要深究吓先!
(裝吓隻乸距離我幾多米範圍先...... )
BOYDWAN 發表於 2011-8-22 18:54
人肉搜尋失敗了
你地打算幾時呀? 今個星期就唔得喇, 因為我會有d 嘢做, 難得出嚟無理由咁短癮吖嘛, 預咗比你地"廝殺"咖啦~
我同Ruby 九月頭應該得閒, 你地睇吓點行程啦~ ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-22 18:58
咁就9月頭啦, 康記訂位呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。