<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
墓險落完
wong po?

Ruby seems so young
自由神 發表於 2011-8-23 00:00
係呀, 方便吖嘛~
都話佢成個細路女咁咖啦, 死未?
我覺得佢似細路女多d 喎~
反而對住個仔佢就有番d 女人feel~
**** 本內容被作者隱藏 ****
BOYDWAN 發表於 2011-8-23 12:03 AM
張bb床貴野棃剮
你唔係話里餘門或者劉浮姍咩
AWU 發表於 2011-8-23 12:04 AM

Saturday Lunch before ~ $130/head at that day
你帶阿自由嫂去肯定即時後生十年唔止啦
AWU 發表於 2011-8-23 00:02
我邊夠膽帶喎, 豉油嫂點會係我呢d 層次配得起呀? 我折壽十年都唔掂呀~
所以我起初唔揀9月6
Dominic. 發表於 2011-8-23 00:03
咁好記性嘅? 我老婆話你好犀你呀~
咁兩仔爺又好難話教冧女既
佢開信箱見有女仔寄信俾我就當有新抱茶飲嫁啦
自由神 發表於 2011-8-23 00:03
嘩! 咁真係要比呀豉油嫂張相呀自由爸過吓目!
肯定佢幾日瞓唔著..........瞓瞓吓都笑醒呀~
咁好記性嘅? 我老婆話你好犀你呀~
BOYDWAN 發表於 2011-8-23 12:09 AM
講吓咋
係呀, 方便吖嘛~
都話佢成個細路女咁咖啦, 死未?
BOYDWAN 發表於 2011-8-23 12:06 AM
hard to believe she is a mother
我之前都有排成日去,average 1 coin get 15 tickets
Dominic. 發表於 2011-8-23 00:05
呢d 吸血地方都係比佢劏嘅啫, 我除咗大包大包咁去唱之外, 就只係得幾枝後來都唔知去咗邊嘅筆..........
嘩! 咁真係要比呀豉油嫂張相呀自由爸過吓目!
肯定佢幾日瞓唔著..........瞓瞓吓都笑醒呀~
BOYDWAN 發表於 2011-8-23 12:10 AM
一定嚇到佢腳都軟埋
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。