<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
早8、9年前左右我估用咗千幾、二千蚊(當時coins買一送一)換咗部愛華嘅DVD+Hi Fi Player
啲coins 都夠我兩個人玩咗成日月有多,計落算賺咗
Dominic. 發表於 2011-8-23 12:18 AM
呵呵~ Ruby 登時扁嘴~
BOYDWAN 發表於 2011-8-23 12:15 AM
話真係知道擺明呃你啫,你同佢又冇講過我哋聽
如果喺Facebook都話有提示
你都咪話!啲嬰兒用品貴到呀!!!
果啲衫仔三四百蚊件,,,得毛巾咁大既布炸!

你話我呢啲星斗市民第日點生小朋友,,,
自由神 發表於 2011-8-23 00:17
咁一定咖啦, 呢d 嘢唔搵錢唔通底褲搵你錢咩?
不過女人就唔會覺得貴, 因為佢地平時換慣季吖嘛~

我呢d 赤貧線底都覺得BB 有好多嘢好無謂咖, 不過無辦法啦~
你都咪話!啲嬰兒用品貴到呀!!!
果啲衫仔三四百蚊件,,,得毛巾咁大既布炸!

你話我呢啲星斗市民第日點生小朋友,,,
自由神 發表於 2011-8-23 12:17 AM
可以領養代替
咁又唔會喎..........話唔定佢好似我咁feel 到一股靈光直灌天靈, 然後疴尿無打震, 瞓醒無鼻鼾, 食飯仲曉夾餸呢?
BOYDWAN 發表於 2011-8-23 12:18 AM
幾百? 我嗰日玩咗二千幾呀!
BOYDWAN 發表於 2011-8-23 12:18 AM
$2000
http://www.fubiz.net/2011/08/19/sexy-house-series/
全裸飛行相
d228216 發表於 2011-8-23 12:21 AM
早8、9年前左右我估用咗千幾、二千蚊(當時coins買一送一)換咗部愛華嘅DVD+Hi Fi Player
啲coins 都夠我兩個人玩咗成日月有多,計落算賺咗
Dominic. 發表於 2011-8-23 00:18
咁你又真係無蝕噃~ 不過呢d 嘢我自問唔係強項, 投降~
早嗰排同馬沙落美國寶, 佢都拎拎頭話我依家反應慢咗好多.........老喇~
咁一定咖啦, 呢d 嘢唔搵錢唔通底褲搵你錢咩?
不過女人就唔會覺得貴, 因為佢地平時換慣季吖嘛~

我呢d 赤貧線底都覺得BB 有好多嘢好無謂咖, 不過無辦法啦~ ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-23 12:22 AM
果然,,,女人同細路既錢最好搵,,,
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。