<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
又係時侯拜一拜豉油嫂~

Ruby 話叫賢哥你帶埋豉油嫂出嚟呀~
BOYDWAN 發表於 2011-8-23 05:15 PM
The real one?
有假嘅咩? 我地淨係識你嗰一個豉油嫂之嘛~
BOYDWAN 發表於 2011-8-23 05:32 PM
Diu~
BOYDWAN 發表於 2011-8-23 05:32 PM
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=252207&page=1#pid3696600
Quite good wor this one
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=252207&page=1#pid3696600
自由神 發表於 2011-8-23 17:36
賢! 做人唔得咁咖!
難得上天對你特別眷顧, 送你一件豉油嫂, 你知唔知幾多麻甩佬恨一世都恨唔到!
豉油嫂絕非凡品, 真係此嫂只應天上有, 人間難得幾回嘗! 直情係三千年開花, 三千年結果咖!!!
你又點可以口擔一件, 眼望一件, 手楂一件, 心諗一件呢?!
你依家咁樣真係叫人痛心疾首, 令人髮指呀!!!

嗰d 咁嘅凡品唔係你食嘅, 會食壞你個胃咖!
雖然我唔啱食, 不過我會叫其他兄弟食咗呢d 垃雜嘢佢, 你放心專注食呀豉油嫂啦!!!

(我好正氣呀diu lei ~ )
A 嫂收幾點呀? 可以就佢喎, 班兄弟唔會話唔好嘅~
BOYDWAN 發表於 2011-8-23 17:26
就係未知幾點果下弊丫嘛
賢! 做人唔得咁咖!
難得上天對你特別眷顧, 送你一件豉油嫂, 你知唔知幾多麻甩佬恨一世都恨唔到!
豉油嫂絕非凡品, 真係此嫂只應天上有, 人間難得幾回嘗! 直情係三千年開花, 三千年結果咖!!!
你又點可以口擔一件,  ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-23 17:57
呢d人簡直係.....

屈別薯
自由神 發表於 2011-8-23 17:36
你食L左豉油嫂個頭抽

要負責
佢果日要開會, 無咁早走得
AWU 發表於 2011-8-23 05:23 PM
咁早知道好過臨時先知
咁早知道好過臨時先知
Dominic. 發表於 2011-8-23 18:54
佢叫我自己去
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。