<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
呢到去就一定平好多,泊車仲方便啲
如果firm實我就問吓廚房整唔整到咁多樣自來嘢
順便book埋間房仔,一檯包間細房
不過要各位早啲出去幫手揀靚漁鮮(我可放假一日幫手買)
仲有燒羊鞍都係呢到名菜 ...
Dominic. 發表於 2011-8-24 22:00
象拔L
炒蟶子 & 蜆
干煎大蝦
椒鹽瀨尿蝦
芝士焗大花龍(伊麵底)
蒸鮑魚仔
薑蔥粉絲蒸帶子
蒸魚

係喎, 普通廚房整唔整得掂呀?
紅磡間野得唔得?

去鲤魚門就唔駛買定, 但間野得唔得?
外星人

428 x 600 PIXEL下載

象拔L
炒蟶子 & 蜆
豉油王干煎大蝦
椒鹽瀨尿蝦
芝士焗大花龍(伊麵底)
蒸鮑魚仔
薑蔥粉絲蒸帶子
蒸魚

係喎, 普通廚房整唔整得掂呀?
紅磡間野得唔得?

去鲤魚門就唔駛買定, 但間野得唔得? ...
AWU 發表於 2011-8-24 10:09 PM
紅字呢4樣我食幾次都煮到恰到好處
味道絕不差於出面

至於紅磡間野當然正啦
我推介俾啲朋友去tim
環境、食物俾5粒星啦(滿分啦)
價錢都係中價咋
飲午茶都係平均$110/人左右
至於自來嘢點處理就要問吓相熟部長先知
咁吐啦, Diu lei
係咪問一句答一句呀?
AWU 發表於 2011-8-24 10:01 PM
吐完
好耐無回咁大篇post!
咦!? 吐完返黎啦!?
-----------------------
其實今朝見到個post,
都打了幾十隻字仔準備reply;

但一直以來, 我作風都係對呢d野不聞不問,
即使今次我係其中一個有份加分的人, 我諗我都無必要叉隻腳落去.

所以呢.......最後我都無reply了.
吐完
好耐無回咁大篇post!
自由神 發表於 2011-8-24 22:31
見到啦, 好多錯字呀, DIU LEI
咦!? 吐完返黎啦!?
-----------------------
其實今朝見到個post,
都打了幾十隻字仔準備reply;

但一直以來, 我作風都係對呢d野不聞不問,
即使今次我係其中一個有份加分的人, 我諗我都無必要叉隻腳落去.

...
AWU 發表於 2011-8-24 10:37 PM
咁我係對呢D野無興趣丫嘛

我又唔似得你地讀咁多書, 識咁多道理
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。