<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » XX男 » 今屆奧運最開心既一日牙!!!!!
返回列表 回復 發帖

今屆奧運最開心既一日牙!!!!!

2154 x 258 PIXEL下載

金排輸咗, 銅排輸咗, 連獎牌總數刀輸埋, 只有銀排數目是傷同.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
攞到嘅都已經攞晒, 問題只在於最後輸幾多俾美國
攞到嘅都已經攞晒, 問題只在於最後輸幾多俾美國
ThomasKoon 發表於 2012-8-11 01:44 AM
呃到既刀已經呃晒  
4# 七仔男

漢奸  !!!
4# 七仔男  

漢奸  !!!
wakit 發表於 2012-8-11 10:48 AM
走狗
不高興棒子拿那麼多金牌
唔係唔愛國, 不過連日來比tvb/atv洗腦話強國有幾勁,有幾叻,有幾多面金牌.....返而令人有d返彈, 等電視班強國啦啦隊可以收聲.

唔好比我講中, tvb/atv一定搞個節目recap返強國拎咗d咩金牌. 可以擦鞋之餘,仲可以浪費時間似低成本cap廣告錢. 一石二鳥.

最搞笑係電視台班人講劉翔受傷時, 個個d語氣變到好似北韓新聞報道員咁. 洗唔洗咁誇呀?
唔係唔愛國, 不過連日來比tvb/atv洗腦話強國有幾勁,有幾叻,有幾多面金牌.....返而令人有d返彈, 等電視班強國啦啦隊可以收聲.

唔好比我講中, tvb/atv一定搞個節目recap返強國拎咗d咩金牌. 可以擦鞋之餘,仲可以浪費 ...
HKblood 發表於 2012-8-11 11:20 AM
阿爺恩情比天高牙
4# 七仔男  

漢奸  !!!
wakit 發表於 2012-8-11 10:48 AM
x2
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » XX男 » 今屆奧運最開心既一日牙!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。