<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » 吹水版2014to201907 » 2012年,釣魚台開打的機會
返回列表 回復 發帖

2012年,釣魚台開打的機會

單選投票, 共有 6 人參與投票
33.33% (2)
0.00% (0)
66.67% (4)
您所在的用戶組沒有投票權限
近日中國的行為及媒體的報導,
中國應該會亮劍

排名就是力量,google, yahoo講左俾你知
如果保鈎人仕再次登島唔知會點呢

講就凶狠,做就毓民
如果保鈎人仕再次登島唔知會點呢
160212 發表於 2012-9-13 01:16 AM
將阿牛遣返大陸唔知會點呢
今年開打機會幾高。
今年開打機會幾高。
c475 發表於 2012-9-15 04:02 PM
唔知會唔會變成新版九一八事變呢?

中國佬邊敢同美國開火?
中國佬邊敢同美國開火?
skyhookii 發表於 2012-9-17 08:48 AM
好多人覺得中國唔敢打日本,因為有美國撐腰,所以中國唔會打扙 但唔代表日本唔會打中國喎! 開打嘅機會係高嘅係時問題姐

好多人覺得中國唔敢打日本,因為有美國撐腰,所以中國唔會打扙 但唔代表日本唔會打中國喎! 開打嘅機會係高嘅係時問題姐
160212 發表於 2012-9-17 02:25 PM
誰開第一槍,第一炮,就係傻仔,俾位人入,令他國出師有名,好蝕,中日都唔會咁蠢開第一槍
誰開第一槍,第一炮,就係傻仔,俾位人入,令他國出師有名,好蝕,中日都唔會咁蠢開第一槍
infjlam 發表於 2012-9-17 02:52 PM
會唔會打不在於誰出師有名,而在於誰想開戰,俾中國出師有名都没用,佢都唔想打, 日本唔同仲好有野心,過去兩次世界大戰主戰嘅都係經濟差就趁機打丈, 依家美,日經濟衰到貼地, 真係咩事都會發生! 出師有名真係好死, 欲加之罪何患無辭, 你睇2003年美國打伊拉克就知啦! 幾時打係好睇美國, 而美國今年大選所以今年開戰機會唔大 出年就........

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » 吹水版2014to201907 » 2012年,釣魚台開打的機會

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。