<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 江金鎂 Kammy Kong 生力啤酒節@尖東百週年紀念花園 (23-Jun-2013)
返回列表 回復 發帖

[model] 江金鎂 Kammy Kong 生力啤酒節@尖東百週年紀念花園 (23-Jun-2013)

江金鎂 Kammy Kong 生力啤酒節@尖東百週年紀念花園 (23-Jun-2013)

評分次數

zzZZZZ
好漂亮的馬甲線
Kammy
如夢初醒, 唔識影相
剪左短髮喎 !!
套衫 Kammy 着得好健康性感...

唔明點解有 model 係 fb 話着 E 套衫比龍友影到喊...
Good! Thanks!
1# k2l2m I love this type of hair style.
負けないで もうすこし 
  最後まで走りぬけて

在某某 Model 公開在facebook 發表了一篇文章: (22/6/13)
====================================

琴日我真係好唔开心,第一次工作喊左出黎:( 因為我局住著住變左縮水板既制服,比原來agency send 俾我個件少好多布,出到黎仲要俾好多龍友底抄,我顧得下面,上身
nude bra又走光。。。身边又沒有helper 保護。。。最後 agency 好好人,放我走:(

====================================

在某某 Model 公開在facebook 發表了一篇文章: (22/6/13)

琴日我真係好唔开心,第一次工作喊左出黎:( 因為我局住著住變左縮水板既制服,比原來agency send 俾我個件少好多布,出到黎仲要俾好多龍友底抄,我顧得下面,上身
nude bra又走光。。。身边又沒有helper 保護。。。最後 agency 好好人,放我走:(

(22/6/13)
我大約 2:30pm去到, 眼見Model 唔想影, 而且出來一會就行一圈返大本營休息, 大約 3:30pm 我走左, 2:30pm-3:30pm我無見到有人 ---- 底抄 ------囉, 如果"出到黎仲要.."係指2:30pm-3:30pm的時間, 可以話係 "無" ,  其他時段就唔知。

(23/6/13) 換上了 Kammy
zzZZZZ
聲明, 我不在現楊, 但見有另一 model 話影到咸, 又講到龍友責任咁, 我睇完套制服相, 忍唔住要講幾句...

個位話咸既 model, 唔知個 agent 原衫草圖係乜, 但睇相, E 套衫好正常啤酒 promotion girl 衫啫, 佢唔 like 應同 agent 反映, 如唔 like 有帶着被屈心情出 job, 表現實差。

>>>nude bra又走光
我不在現楊, 唔知 model 個 nude bra 點走法, 但 E 件泰山裝, model 走 nude bra 出來, 似乎係 model 本身責任大d , 真係 mind, 同 agent 爭取時間整理, 不要怪其它人!

>>>俾好多龍友底抄
我不在現楊, 但條裙末算超短呀, 同埋 model fb 自已都寫左有 P 褲打底, 如果都唔慣比龍友影, model 接 job 前要考慮清楚, 位咸既 model 本身有幾年經驗, 應好清楚工作性質。

可能 model 真係見到件衫, 心情唔好, 鬧情緒人之常情, 但不要將責位推比其它人!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 江金鎂 Kammy Kong 生力啤酒節@尖東百週年紀念花園 (23-Jun-2013)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。