<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » 吹水版2014to201907 » 中國航空母艦戰鬥群圖片曝光!!!
返回列表 回復 發帖

中國航空母艦戰鬥群圖片曝光!!!

等左咁耐, 戰鬥群全圖終於爆光啦.戰鬥序列包括三導彈驅逐艦(兩艘051C, 一艘052C)三導彈護衛艦, 一艘登陸艦(071), 另外還有一核潛艇(093? 091?)和常規動力潛艇(039G?)

bobo兄唔知有無留意呢

1114 x 625 PIXEL下載

2000 x 891 PIXEL下載

1000 x 544 PIXEL下載

1000 x 626 PIXEL下載

等左咁耐, 戰鬥群全圖終於爆光啦.戰鬥序列包括三艘導彈驅逐艦(兩艘051C, 一艘052C)三艘導彈護衛艦, 一艘登陸艦(071), 另外還有一艘核潛艇(093? 091?)和常規動力潛艇(039G?)

bobo兄唔知有無留意呢 ...
casey24 發表於 2014-1-1 10:56 PM
有呀, 約莫中午12:30睇網上新聞才知道遼寧艦今朝離開海南三亞市, 錦母角海軍基地,並將會返回青島湘子門母港, 今次除了見到如你以上提及的水面艦艇戰鬥群外, 報導還包括南海艦隊, 海軍航空兵, 有飛豹(JH7A), 即是海航9師X7團等參加聯合演習, 更重要是, 還包括最新才加入南海艦隊的殲11B/BS(J11B/BS), 是海軍第一支殲11戰鬥機機隊, 相信是海航8師2X團.(40)

今晚夜了, 下次再K啦.

20140101 遼寧號完成南海訓練回青島.jpg

20140101 遼寧號完成南海訓練回青島.jpg (184.9 KB)
978 x 989 PIXEL下載

1599 x 584 PIXEL下載

051C DDG.jpg

051C DDG.jpg (93.3 KB)
950 x 602 PIXEL下載

052C神盾驅逐艦, DDG.jpg

052C神盾驅逐艦, DDG.jpg (60 KB)
950 x 606 PIXEL下載

950 x 604 PIXEL下載

950 x 602 PIXEL下載

若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
另外, 據知三亞亞龍灣的2基地, 常駐的是093SSN x2及094SSBN x1.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
2# bobo21
可惜無帶殲15啊~
有呀, 約莫中午12:30睇網上新聞才知道遼寧艦今朝離開海南三亞市, 錦母角海軍基地,並將會返回青島湘子門母港, 今次除了見到如你以上提及的水面艦艇戰鬥群外, 報導還包括南海艦隊, 海軍航空兵, 有飛豹(JH7A), 即是海 ...
bobo21 發表於 2014-1-2 12:42 AM
由此證明之前攔截考朋斯號嘅係071唔係072啦
2# bobo21
可惜無帶殲15啊~
casey24 發表於 2014-1-2 11:29 AM
見來見去都係個5架飛鯊, 好悶呀.

遼寧艦戰鬥群的神盾艦, 果然係海口號, DDG171

新052D的[長沙]號已經完成, 幾時入南海.

海口號 DDG171.jpg

海口號 DDG171.jpg (66.8 KB)
847 x 510 PIXEL下載

cgn
最怕好似北洋艦隊,睇得唔打得
滄海橫流,方顯出英雄本色
人六億,加強團結,堅持原則
天垮下來擎得起,世披靡矣扶之直
聽雄雞一唱遍寰中,東方白
最可怕的重殲也現身了.

950 x 633 PIXEL下載

cgn
圖右上方個艘疑似是[晉]SSBN嚒.

商SSN, 晉SSBN.jpg

商SSN, 晉SSBN.jpg (74.2 KB)
1351 x 569 PIXEL下載

900 x 401 PIXEL下載

cgn
8# bobo21
16唔知可唔可以掛最新既大殺器YJ-12呢......

還有JH-7B! (

主要掛載:YJ-12遠程超音速反艦導彈,

改進要點:全新的航電、機翼機身加強,伸縮式空中加油管可進行空中受油)

JH-7B

1011 x 429 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » 吹水版2014to201907 » 中國航空母艦戰鬥群圖片曝光!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。