<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » 吹水版2014to201907 » 中國航空母艦戰鬥群圖片曝光!!!
返回列表 回復 發帖
J-15S係雙座既代號, 電戰型既J-15可能EJ-15
裝備呢家野, 電子吊艙就一定要有啦, 就好似殲轟7電戰型
casey24 發表於 2014-1-3 10:20 PM
殲16可以裝Kh-31P反輻射導彈, 旦, 殲15就唔知可唔可以用Kh-31P喇, 咁快就有EJ-15電戰機....
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
無錯,但係相信呢次會由中國獲勝
casey24 發表於 2014-1-3 08:44 PM
就憑這幾隻垃圾炮艇? ZzzzZZZzzzzZZZzzz
打狗棒 發表於 2014-1-3 11:09 PM
真係咪發夢,日本艦隊比中國先進起碼二十年
滄海橫流,方顯出英雄本色
人六億,加強團結,堅持原則
天垮下來擎得起,世披靡矣扶之直
聽雄雞一唱遍寰中,東方白
由此證明之前攔截考朋斯號嘅係071唔係072啦
casey24 發表於 2014-1-2 11:38 AM
上月中多間美國媒體報導:考彭斯號, CG63導彈巡洋艦被中方艦隻攔截, 當時多間媒體報導都指攔截美艦是一艘中國的坦克登陸艦, 並刊登了艘坦克登陸艦的圖片, 如下圖, L933 六盤山號是4200噸級, 072型坦克登陸艦, 但, 這艘L933坦克登陸艦是屬於東海艦隊的, L933應該唔會出現在南海, 所以美國媒體報導攔截考彭斯號是一艘坦克登陸艦並不正確, 幾天后就有台灣媒體再報導, 攔截考彭斯號其實是071型船塢登陸艦3艘的其中一艘, 唔通就係989, 長白山號???

L933 六盤山號坦克登陸艦.jpg

L933 六盤山號坦克登陸艦.jpg (60.8 KB)
550 x 429 PIXEL下載

950 x 602 PIXEL下載

若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
殺破狼 發表於 2014-1-3 11:33 PM
日本艦隊D船平均起碼二十年就真
九哥, 20年前日本艦隊應該好先進拍得住美帝, 但今時今日0架仔連咁危險既核電廠刀管理唔好, 金融業差唔多執9哂笠, 汽車電器工業比韓國佬搶哂, 就知現時無論技術人才, 財力方面不復當年了....
如何先進20年?
打狗棒 發表於 2014-1-3 11:09 PM
日本有航母嗎?日本有核潛嗎?日本的神盾有AESA, 防空彈是主動的嗎?

日本連你口中所說的垃圾也沒有, 那不就是連垃圾也不如??
有核武又如何? 夠膽用咩? 共匪所有家人財產大部份轉移往西方英美國家, 如和日本等同盟國開戰, 則全部凍結;至於共匪的所有航母, 算尻數吧啦, 人家不要的廢鐵, 你卻拿來當寶? 真係笑撚死人......遇到美日聯軍, 咪畀人當炮靶? ZZzzZZZzzzzZZZZZZZZZzzzzz
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » 吹水版2014to201907 » 中國航空母艦戰鬥群圖片曝光!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。