<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » 吹水版2014to201907 » 中國航空母艦戰鬥群圖片曝光!!!
返回列表 回復 發帖
日本有航母嗎?日本有核潛嗎?日本的神盾有AESA, 防空彈是主動的嗎?

日本連你口中所說的垃圾也沒有, 那不就是連垃圾也不如??
casey24 發表於 2014-1-4 10:19 AM
發夢都想擁有航母, 可惜現實是:事與願違.

日向號, 伊勢號可以配AV8B Plus及F35麼, NO.jpg

日向號, 伊勢號可以配AV8B Plus及F35麼, NO.jpg (205.3 KB)
927 x 1280 PIXEL下載

若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn

阿三隻俄國廢鐵航母看來已有板有眼, 似乎已具實戰能力, 遼寧艦就....

20131204 维克拉玛蒂亚 (1).jpg

20131204 维克拉玛蒂亚 (1).jpg (178.4 KB)
962 x 857 PIXEL下載

20131204 维克拉玛蒂亚 (7).jpg

20131204 维克拉玛蒂亚 (7).jpg (148.8 KB)
950 x 629 PIXEL下載

20131204 维克拉玛蒂亚 (8).jpg

20131204 维克拉玛蒂亚 (8).jpg (127.8 KB)
950 x 620 PIXEL下載

20131204 维克拉玛蒂亚 (9).jpg

20131204 维克拉玛蒂亚 (9).jpg (150.7 KB)

20131204 维克拉玛蒂亚 (10).jpg

20131204 维克拉玛蒂亚 (10).jpg (148.7 KB)
950 x 594 PIXEL下載

950 x 619 PIXEL下載

若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
美日聯軍??? 根本唔會有, 日本只是美帝的一條狗, 誰人会為隻狗同人開戰?
有核武又如何? 夠膽用咩? 共匪所有家人財產大部份轉移往西方英美國家, 如和日本等同盟國開戰, 則全部凍結;至於共匪的所有航母, 算尻數吧啦, 人家不要的廢鐵, 你卻拿來當寶? 真係笑撚死人......遇到美日聯軍, 咪畀人 ...
打狗棒 發表於 2014-1-4 12:53 PM
side氣啦 中國鬼會打日本咩 釣魚台個單野龜縮到咁 日本仔仲唔食住上咩 中國人剩係識打返自己中國人架者
現家多熱錢未買下d2手玩具返黎自慰下 真係打美國領先你咁多年數目又多你咁多你打條毛咩 放架無人既機落月球都自慰到2046 人地nasa架伽里略號去左木星探測完啦
美國亦都無興趣打你中國 打嬴左你邊個整iphone 打嬴你又要俾人權你d人 仲有邊個國家係會以勞役自己d工人以自己係"世界工廠"為榮 d工人日開15粒鐘全年得新年有假放先得個兩千銀做到要跳樓 係邊到搵 中國未即係8,90年代既日本 一到無利用價值美國同歐洲一抽走d錢未崩潰 你夠人地d猶太人家族玩咩
1# casey24

cgn
阿三隻俄國廢鐵航母看來已有板有眼, 似乎已具實戰能力, 遼寧艦就....
bobo21 發表於 2014-1-4 05:55 PM
bobo哥, 我覺得依隻老母好快就沈
bobo哥, 我覺得依隻老母好快就沈
d228216 發表於 2014-1-5 12:55 AM
上面提及兩隻老母, 一隻係阿三的, 一隻係阿爺的, 邊隻[好快就沉]呢.

cgn
上面提及兩隻老母, 一隻係阿三的, 一隻係阿爺的, 邊隻[好快就沉]呢.
bobo21 發表於 2014-1-5 01:05 AM
阿星果隻甩皮甩骨
阿星果隻甩皮甩骨
d228216 發表於 2014-1-5 01:20 AM
哎吔, 唔好咁話三哥啲老母啦, 佢已經畀俄國老點咗, 初時雙方同意是 : 1)航母是轉贈, 2)航母的改裝費則由阿三支付, 俄方負責設計改裝及改造工程, 費用為3.4-3.7億美金, 但之後俄方一再要求加費, 中途亦曾停工, 最終改造費用是12億美金, 也唔知拖延了幾年, 13年才完成並交付給印,  航母現正駛入直布羅陀再入地中海而返國, 佢已經洗咗咁多, 等了咁耐才有隻二手新航母, d佬大大仲話佢甩皮又甩骨,,,,,, 慘.

cgn
哎吔, 唔好咁話三哥啲老母啦, 佢已經畀俄國老點咗, 初時雙方同意是 : 1)航母是轉贈, 2)航母的改裝費則由阿三支付, 俄方負責設計改裝及改造工程, 費用為3.4-3.7億美金, 但之後俄方一再要求加費, 中途亦曾停工, 最終 ...
bobo21 發表於 2014-1-5 01:52 AM
希望佢能駛到印度之前平平安安
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » 吹水版2014to201907 » 中國航空母艦戰鬥群圖片曝光!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。