<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 果曰[[都市情]]宋芝0 last shot黑絲幾正喎, 要上CAP
返回列表 回復 發帖
布殊先生同埋班家丁現正在地中海, 希臘閒游中, 搖感天眼, 高分天眼可以看到他們嘛.....
bobo21 發表於 2014-3-14 03:49 PM
這個我就不知囉,你都知道中國很多時候都是只做不說
20# bobo21
2011第2次試飛...

1366 x 880 PIXEL下載

這個我就不知囉,你都知道中國很多時候都是只做不說
casey24 發表於 2014-3-15 10:36 AM
同意鳥casey兄的講法.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
20# bobo21
2011第2次試飛...
casey24 發表於 2014-3-15 10:44 AM
美國, 西方以致俄羅斯的軍機航空專家都一致認為J20是反常態的航空氣動設計, 亦認為J20是由阿爺自家獨立設計出來的,

據訊, J20將會在明年批量生產, 2017年會成軍, 會有第一個J20飛行團(訓練隊).

又據悉, J20將配備全新的霹靂13, 霹靂13是空對空格鬥超級犀利.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
23# bobo21
哈哈, 052D第2艘已經開始試航, 另外第一艘52D已經刷左舷號172了

950 x 534 PIXEL下載

23# bobo21
哈哈, 052D第2艘已經開始試航, 另外第一艘52D已經刷左舷號172了
casey24 發表於 2014-3-16 10:00 AM
年內兩艦(052Dx2)將入南海亞龍, 遠洋作戰阿狗支隊歡迎新成員.

cgn

25# casey24

那即是今年內會有2艘052C, 2艘052D入役, 一年內有4艘新神盾大驅, 嘩, 嘩, 嘩.

今朝新消息, 056的11哥(威海號)在北海艦隊某基地入役, 暫時未知是屬於北海艦隊的那個水警區, 那個支隊???

570 x 379 PIXEL下載

cgn
25# casey24

那即是今年內會有2艘052C, 2艘052D入役, 一年內有4艘新神盾大驅, 嘩, 嘩, 嘩.

今朝新消息, 056的11哥(威海號)在北海艦隊某基地入役, 暫時未知是屬於北海艦隊的那個水警區, 那個支隊??? ...
bobo21 發表於 2014-3-16 01:25 PM
聽聞威海應該係屬大連管區
唔知172會唔會快過152服役呢
聽聞威海應該係屬大連管區
唔知172會唔會快過152服役呢
casey24 發表於 2014-3-17 09:06 AM
大連水警區, 海洋島現在已有2艘056, 分別是大同艦及營口艦, 而北海艦隊另外兩個大水警區, 威順及青島就未有056型艦.

近來睇, 似乎052D的首艦172要早過052C的5號艦152先入役, 是不是呢, 再看吧.

cgn
i always love black C
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 果曰[[都市情]]宋芝0 last shot黑絲幾正喎, 要上CAP

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。