<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 好消息!!! 《膠遊記》秘斬5集!!!
返回列表 回復 發帖
係囉。我都想睇陳喬恩多啲啊!
係囉。我都想睇陳喬恩多啲啊!
camus001 發表於 2014-5-29 11:15 PM
識貨

中出東方不敗牙
160212 發表於 2014-5-29 10:00 PM
可能係史上最索、最大波嘅東方不敗
8# bobo21

講爆乳,佢梗係不敗啦
魯振順同佢比?

不認暗cut多5集, 大台曾終於也出來要認, 由原本版60集減少至得45集, 抵屎咯, 最好即斬收檔, 大家開心.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
應該斬35集 最好天日大結局
160212 發表於 2014-5-29 10:21 PM
明日結局同長做長有都分別不大,下一套都一樣係膠劇,再下一套一樣都仲係膠劇,
永恒不變既定律,只係睇下邊套膠,邊套無咁膠,依家拍電視劇,唔需要討論劇情,
無需欣賞邊位演員功力超班,只需大家鬥膠,編劇可以完全唔使腦,個腦唔使用咁多,
人都活多幾年。我無開電視(賽馬例外)起碼三年,呢套膠遊記,我係網上睇評論睇到,
如果評論既事實係真的,咁又確實真係膠得離能晒譜,配音又無感情,如果CCTVB
播自家品牌既膠劇,聽起對白來,起碼大家同聲同氣,多份親切感,又有女比大家昅,
而大家又受,由其係C9,更爛既劇,各位C9都會邊睇邊駡,邊駡又繼續邊睇,
比我係CCTVB...有你地呢班C9...仲夫復求,拍好劇又漇錢,你地又未必會睇得明白
又係3X點收率視,是能但拍到爛劇,填滿一粒鐘,又係有3X點收視率,咁拍好劇來做咩?
拍好劇即係同自己銀包過唔去...所以腰唔腰斬,我都覺得無問題,我一秒都無睇過...
江毅同佢比

18# 160212

倚~~~
18# 160212   

倚~~~
ppcat 發表於 2014-5-30 08:20 PM
癲佬版 VS 美女版

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 好消息!!! 《膠遊記》秘斬5集!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。