<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 撐「章小慧」個自戀狂最近死X左去邊?
返回列表 回復 發帖
到底有冇睇過當年肥姐係歡樂今宵套劇牙
中出男 發表於 2014-11-17 05:08 PM
嘩! 76男老過我呀!
唔怪之得 冇頭髮!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
你哋睇吓! 呢啲人,一開口就叫人自戀狂,又話 “死× 咗去邊” ……
個場唔死就假啦!邊有人鍾意無9啦啦俾人屌吖!

呢啲咁嘅無禮貌無家教會員咪係整到個26fun 無人吹嘅原因囉!

26fun 呢到啲member 一向出名高質…… ...
hamsubboy 發表於 2014-11-16 11:03 PM
X! 又唔見高登個D壇死? 關呢樣o野X事咩!
E+數學好差 , 要慢慢計 ...
24X7 ... 20X7+4X7=140+28=168

咩意思???

(係咪即係告枕頭狀 , 搬弄是非果D???)
迦樓羅女王 發表於 2014-11-17 05:04 PM
X... 24x7咪即係一星期7日都係度依依俄俄lor
X! 又唔見高登個D壇死? 關呢樣o野X事咩!
Winters 發表於 2014-11-17 06:29 PM
落旺角食街邊就梗係預咗週圍都係人,
仲要啲人係粗粗魯魯㗎啦!
望兩眼就 d9你 啤咩撚嘢㗎啦!
何況拮魚蛋實多人幫襯㗎!
魚蛋佬一開口就梗係問你:“食啲嘜撚嘢?”

你拎住章小惠本雜誌去半島酒店食飯,
個待仔唔會一開口就話:
“你個撐張小惠嘅自戀狂,今日食啲咩呀?”
如果半島係咁,你話仲有冇人去幫襯!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
落旺角食街邊就梗係預咗週圍都係人,
仲要啲人係粗粗魯魯㗎啦!
望兩眼就 d9你 啤咩撚嘢㗎啦!
何況拮魚蛋實多人幫襯㗎!
魚蛋佬一開口就梗係問你:“食啲嘜撚嘢?”

你拎住章小惠本雜誌去半島酒店食飯,
個待仔唔會一開口就話:
“你個撐張小惠嘅自戀狂,今日食啲咩呀?”
如果半島係咁,你話仲有冇人去幫襯!

hamsubboy 發表於 2014-11-17 07:30 PM
巴打你近呢幾年應該未去過香港五星級酒店食飯, 唔係講笑, 見過唔少, 普通話居多, 廣東話又有, 係咩人自己諗. 半島照樣日日爆棚!
其實呢個潮吹男係唔係即係eee55555???
巴打你近呢幾年應該未去過香港五星級酒店食飯, 唔係講笑, 見過唔少, 普通話居多, 廣東話又有, 係咩人自己諗. 半島照樣日日爆棚!
Winters 發表於 2014-11-18 12:56 AM
師兄,
首先你想表揚自己近幾年有去過五星級酒店食飯,
而又認為hamsubboy 近幾年冇去五星級酒店食飯,
你依過目的,已經達到咗喇!

至於去幫襯嘅人操咩語言,來自何地,
同一開口就話 “最近死X左去邊”,似乎係兩樣嘢!

我哋開口討論 (俗語即係 搭爹、加把咀),
首先最重要嘅係發言人 要 思路清晰,
若然,思路出現咗問題,而又要強出頭,
根本就冇得傾落去,咁樣會好危險。
一 定 會 成 功 。
師兄,
首先你想表揚自己近幾年有去過五星級酒店食飯,
而又認為hamsubboy 近幾年冇去五星級酒店食飯,
你依過目的,已經達到咗喇!

至於去幫襯嘅人操咩語言,來自何地,
同一開口就話 “最近死X左去邊”,似乎係兩樣嘢!

我哋開口討論 (俗語即係 搭爹、加把咀),
首先最重要嘅係發言人 要 思路清晰,
若然,思路出現咗問題,而又要強出頭,
根本就冇得傾落去,咁樣會好危險。
hamsubboy 發表於 2014-11-18 06:36 AM
去五星級酒店食個"鋪飛"幾貴? 咪幾舊水! 香港冇乜人俾唔起, 駛撚 show off?
你睇返自己上面個比喻, 我講返事實出o黎, 去論證你個比喻根本唔成立, 你就話我哂命

幾年前都有某版主小過X仔男日日出膠post啦, 依家? 呢度死城咁, 日日得o個幾條友出post, 仲要來來去去都係o個幾個, 仲想點?
X仔男係幾撚膠, 不過佢D post都起碼有討論價值, 好多時都有人reply下, 算係咁啦?

好多舊件仲成日出post o既, 好似ivruby, 都出少左好多post, 今時今日仲咁挑剔, 只會令到呢度仲撚少人
去五星級酒店食個"鋪飛"幾貴? 咪幾舊水! 香港冇乜人俾唔起, 駛撚 show off?
你睇返自己上面個比喻, 我講返事實出o黎, 去論證你個比喻根本唔成立, 你就話我哂命

幾年前都有某版主小過X仔男日日出膠p ...
Winters 發表於 2014-11-18 10:09 AM
同意 ... 雖然政見不同 , 但我今次撐你
幾年前都有某版主小過X仔男日日出膠post啦, 依家? 呢度死城咁, 日日得o個幾條友出post, 仲要來來去去都係o個幾個, 仲想點?
X仔男係幾撚膠, 不過佢D post都起碼有討論價值, 好多時都有人reply下, 算係咁啦?

好多舊件仲成日出post o既, 好似ivruby, 都出少左好多post, 今時今日仲咁挑剔, 只會令到呢度仲撚少人
Winters 發表於 2014-11-18 10:09 AM

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 撐「章小慧」個自戀狂最近死X左去邊?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。