<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 撐「章小慧」個自戀狂最近死X左去邊?
返回列表 回復 發帖
去五星級酒店食個"鋪飛"幾貴? 咪幾舊水! 香港冇乜人俾唔起, 駛撚 show off?
你睇返自己上面個比喻, 我講返事實出o黎, 去論證你個比喻根本唔成立, 你就話我哂命

幾年前都有某版主小過X仔男日日出膠p ...
Winters 發表於 2014-11-18 10:09 AM
好, 有point.但都唔係,一出口就話人哋 死撚咗去邊囉。
兩樣嘢嚟嘅。
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
好, 有point.但都唔係,一出口就話人哋 死撚咗去邊囉。
兩樣嘢嚟嘅。
hamsubboy 發表於 2014-11-18 11:24 AM
如果H兄如果記得小弟 , 應該記得小弟推崇 "快樂互插主義" ... 我小下你 , 你小下我 , 咪幾開心羅
如果H兄如果記得小弟 , 應該記得小弟推崇 "快樂互插主義" ... 我小下你 , 你小下我 , 咪幾開心羅
迦樓羅女王 發表於 2014-11-18 11:28 AM
SM
浪子~孤獨就是良伴~
如果H兄如果記得小弟 , 應該記得小弟推崇 "快樂互插主義" ... 我小下你 , 你小下我 “”, 咪幾開心羅
有樣嘢要攪清楚,你自己鍾意搵幾個男人玩史忽,
唔代表其他男人同你有同一嗜好。
如果你認為呢類粗暴對待他人就犯嘅行為 係正確的話,
你同個強姦犯有咩分別?
你喜歡用你嘅表達方式去對待某些人、同志係可以嘅、亦係自由。
等同你喜歡同你嘅朋友一開口就 屌你老×, 死撚咗去邊,
係冇所謂。
但你唔會見到老豆老母、街口見個唔相熟嘅人就爆粗,問佢死撚左去邊
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
有樣嘢要攪清楚,你自己鍾意搵幾個男人玩史忽,
唔代表其他男人同你有同一嗜好。
如果你認為呢類粗暴對待他人就犯嘅行為 係正確的話,
你同個強姦犯有咩分別?
你喜歡用你嘅表達方式去對待某些人、同志係可以嘅、亦 ...
hamsubboy 發表於 2014-11-18 11:49 AM
係喎 , 我同意你架 ... 因為全世界唔介意 , 而你介意 , 咁只係代表全世界都錯 !!!
係喎 , 我同意你架 ... 因為全世界唔介意 , 而你介意 , 咁只係代表全世界都錯 !!!
迦樓羅女王 發表於 2014-11-18 11:52 AM
你唔好用啲咁嘅字眼去講,唔好用呢啲賴皮語言藝術,
但首先,你唔代表全世界。更何況,如果你支持互片,
我片Q76男,為何不可?
一 定 會 成 功 。
當年享9利以一X百仲面無懼色勁牙
當年享9利以一X百仲面無懼色勁牙
中出男 發表於 2014-11-18 12:03 PM
懷念同打狗棒打咀炮嘅日子
可能去咗佔領旺角,因為旺角方邊佢去尖東、佐敦跳舞飲花酒,唔洗過海。
一 定 會 成 功 。
懷念同打狗棒打咀炮嘅日子
可能去咗佔領旺角,因為旺角方邊佢去尖東、佐敦跳舞飲花酒,唔洗過海。
hamsubboy 發表於 2014-11-18 12:08 PM
亨9利淡出,從此26Fun謝X晒牙
迦樓羅女王 發表於 2014-11-18 11:52 AM
唔係喎 最緊要係被屌個個人介唔介意先
如果佢2個係唔熟既
你覺得個個CHING會唔會"鋸"先???
將心比己 如果我係呢位無啦啦比人屌既CHING 我一定會介意
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 撐「章小慧」個自戀狂最近死X左去邊?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。