<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » [J2安樂蝸], 阿Moon, 林穎彤黑絲, 庄思玉腿@CAP
返回列表 回復 發帖
thank.阿Moon表情又cute又黑絲, 引死人咩
胡生 發表於 2015-1-6 08:19 PM
HKTV, 王維機台我已經可以出到TVCAP, 如果睇到有正野就通知啦, 就算之前的集數都可以點擊來睇返及CAP圖架......
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
HKTV, 王維機台我已經可以出到TVCAP, 如果睇到有正野就通知啦, 就算之前的集數都可以點擊來睇返及CAP圖架......
bobo21 發表於 2015-1-6 09:23 PM
王維機台d後生女好一般 ...TVCAP只得陳丹丹可以cap下咯
bobo21 發表於 2015-1-6 09:23 PM
《學是學非》呢個節目播咗一段時間,即使安排喺星期六晚呢啲炮灰檔出街,但一直都有巴打們力撐。因為有李佳芯、黃心穎、張秀文呢啲女神座陣嘛……咁當然啲冷知識都好有趣啦。

上星期嘅《學是學非》,主持其中一part嘅麥美恩同梁嘉琪,想知道如果放個燈泡入微波爐「叮」會點。咁,燈泡梗係「叮」到爆開咗,嚇到麥美恩跌咗少落地。佢哋再將啲提子放入微波爐度「叮」,點知又有火,仲出埋煙,嚇到麥小姐爆咗句:「嘩,好X驚!」,乜依家啲電視尺度咁闊架咩?

麥美恩爆粗有冇睇
王維機台d後生女好一般 ...TVCAP只得陳丹丹可以cap下咯
胡生 發表於 2015-1-6 09:43 PM
1) 今晚個集[不做香港人], 丹丹有靚Look, 旦, 不是sexy look.

2) [選戰]好似有多啲內衣場口, 有冇印象邊集有正野看呢............

20141119 選戰 CH01 床戲 (4) .jpg

20141119 選戰 CH01 床戲 (4) .jpg (68.1 KB)
1280 x 720 PIXEL下載

20141119 選戰 CH01 床戲 (6) .jpg

20141119 選戰 CH01 床戲 (6) .jpg (64.9 KB)

20141119 選戰 CH01 床戲 (7) .jpg

20141119 選戰 CH01 床戲 (7) .jpg (64.9 KB)

20141119 選戰 CH01 床戲 (8) .jpg

20141119 選戰 CH01 床戲 (8) .jpg (90.9 KB)

若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
1) 今晚個集[不做香港人], 丹丹有靚Look, 旦, 不是sexy look.

2) [選戰]好似有多啲內衣場口, 有冇印象邊集有正野看呢............
bobo21 發表於 2015-1-6 09:54 PM
陳逸寧都o.k.no.5定no.6集比條仔後入老強好正.apple報有post.
估唔到心潔pat pat幾大咯.報料完畢
《學是學非》呢個節目播咗一段時間,即使安排喺星期六晚呢啲炮灰檔出街,但一直都有巴打們力撐。因為有李佳芯、黃心穎、張秀文呢啲女神座陣嘛……咁當然啲冷知識都好有趣啦。

上星期嘅《學是學非》,主持其中一pa ...
胡生 發表於 2015-1-6 09:46 PM
1. 麥美爆[粗]是生果報導, 我錄個集已經掉了, 因為喱集全冇吸引位要cap圖, 旦, 又已DL返喱集《學是學非》; 可以睇翻麥美有冇爆[粗].

2. 王維機台好想睇三面形醫, 因為有張雪芹咀咀..........

20130606 港視劇集[三面形醫]片段 (11).jpg

20130606 港視劇集[三面形醫]片段 (11).jpg (225.1 KB)
1920 x 1080 PIXEL下載

cgn
Quite nice. Thanks bobo21
bunce2806 發表於 2015-1-6 09:08 PM
勞thank you啦, 有愛看的TVCAP可以盡早報料, 可能的話都會盡量CAP圖出來; 再post上來.

cgn
陳逸寧都o.k.no.5定no.6集比條仔後入老強好正.apple報有post.
估唔到心潔pat pat幾大咯.報料完畢
胡生 發表於 2015-1-6 10:02 PM
[選戰]5,6集有陳逸寧老強, 找找片先....

cgn
16# bobo21

冇爆粗, 佢係lur脷講 : 嘩,好得人驚!

鬼妹仔就算唔覺意爆粗都係講F字啦
1. 麥美爆[粗]是生果報導, 我錄個集已經掉了, 因為喱集全冇吸引位要cap圖, 旦, 又已DL返喱集《學是學非》; 可以睇翻麥美有冇爆[粗].

2. 王維機台好想睇三面形醫, 因為有張雪芹咀咀.......... ...
bobo21 發表於 2015-1-6 10:06 PM
張雪芹算靚女了 .佢現在係咪hktv有約?news話hktv走剩50多位藝員
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » [J2安樂蝸], 阿Moon, 林穎彤黑絲, 庄思玉腿@CAP

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。