<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 武媚娘加了遮羞布 沒了大頭娘娘少了大胸@CAP
返回列表 回復 發帖
Tbb作為抄襲的專家 今次要給十萬個like佢 全世界追求原創的風氣裡終於出現了一條清泉 還好的是作為男士 看武則天此劇只是想看深溝 現在沒有了 又可以一連7晚2130熄電視
現在已熄5晚 給我多一個借口螅熄多2晚 ...
limited-too 發表於 2015-3-23 10:26 PM
[[一連7晚2130熄電視]], 慘!!! 要關上幾個月了.................
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
套劇明顯與現實世界不同, 旦, 仍是很好睇, 今集方凝同王子開始有感情線, 繼續看...
bobo21 發表於 2015-3-23 10:30 PM
yes.等方凝同王子床戲咯
[[一連7晚2130熄電視]], 慘!!! 要關上幾個月了.................
bobo21 發表於 2015-3-23 10:33 PM
不用拍 網上好多東西看 正如最新美劇 叫critical 講重症急救的 45分鐘片足足有35分鐘可以看內臟
超真實超認真的拍攝 比tbb那些醫院劇好看好多
不用拍 網上好多東西看 正如最新美劇 叫critical 講重症急救的 45分鐘片足足有35分鐘可以看內臟
超真實超認真的拍攝 比tbb那些醫院劇好看好多
limited-too 發表於 2015-3-23 10:46 PM
網絡上電視可以好好睇, 新出的大多都是HD片, 超HD片, 唔驚無野睇, 驚唔夠時間睇啫.....

兩套大野早已不看, 唔係要CAP囡囡圖, 機刀熄夠賣, E+連08:00套野刀唔想睇, 因為啲故事真係[漆]度冇朋友...........
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
網絡上電視可以好好睇, 新出的大多都是HD片, 超HD片, 唔驚無野睇, 驚唔夠時間睇啫.....

兩套大野早已不看, 唔係要CAP囡囡圖, 機刀熄夠賣, E+連08:00套野刀唔想睇, 因為啲故事真係[漆]度冇朋友...........  ...
bobo21 發表於 2015-3-23 10:54 PM
係呀  禾除了港劇不會上網看 天朝只是看了無奶娘吧了 其他國家的動畫 劇集都會看
看英美的學英文 看日的為了keep住日文聽力 看泰的學泰文 看韓的只想找誰人整容了
係呀  禾除了港劇不會上網看 天朝只是看了無奶娘吧了 其他國家的動畫 劇集都會看
看英美的學英文 看日的為了keep住日文聽力 看泰的學泰文 看韓的只想找誰人整容了 ...
limited-too 發表於 2015-3-23 11:11 PM
娛樂中自我進修, 欣賞, 欣賞....

巷版[遮奶娘]唔洗睇嚕, 禾諗連范爺自己刀無眼睇囉, 繼續吧, 守齋台.....

cgn
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 武媚娘加了遮羞布 沒了大頭娘娘少了大胸@CAP

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。