<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » 吹水版2014to201907 » 全國獨立黨推手終極現身
返回列表 回復 發帖

全國獨立黨推手終極現身

在維基百科更改「全國獨立黨」主席資料的IP 218.103.112.250 地址不是中銀大廈,而在永利街!!!

比條 Link大家玩
http://
whatismyipaddress.com/ip/
218.103.112.250

網友報料,四處抹黑本土派嘅黑手,喺維基"做嘢"時行蹤
敗露,俾個IP address出賣咗,經巴打一查,原來黑手嘅地址係一
國兩制研究中心!
原來港共就係全國獨立黨嘅推手!? 小編巧亂呀!!

e家香港越來越亂
6哥不會有未來,不要再看歷史,還能活才是諷刺 故此不用做傻事 讓快樂迴光返照 彰顯那痛苦冇絕期;活著只受罪為何還活著
e家香港越來越亂
66630 發表於 2015-6-16 05:23 PM
同你個倉一模一樣?  (~^o^~)
同你個倉一模一樣?  (~^o^~)
(~^o^~) 發表於 2015-6-16 06:30 PM
冇錯,個大佬廢,請人同炒人都話唔到事,講仲多過做,缺貨又唔識訂貨,d野我自己做囇
6哥不會有未來,不要再看歷史,還能活才是諷刺 故此不用做傻事 讓快樂迴光返照 彰顯那痛苦冇絕期;活著只受罪為何還活著
冇錯,個大佬廢,請人同炒人都話唔到事,講仲多過做,缺貨又唔識訂貨,d野我自己做囇
66630 發表於 2015-6-16 06:55 PM
買乜A貨?  (~^o^~)

1# goonejp

懞撚, 我唔是幫老共, 不過用whois 揾到的只是ISP機樓既地址,
唔是上網條友真正地址嚟架!
1# goonejp

懞撚, 我唔是幫老共, 不過用whois 揾到的只是ISP機樓既地址,
唔是上網條友真正地址嚟架!
長洲賓客 發表於 2015-6-16 08:13 PM
其實可以用你同D FRIEND自己個IP CHECK下,
而家定位已經越來越準確,
ISP會將IP地址和所在大廈名稱一起公開, 如果是用商業BB更加準
想在INTERNET做ANONYMOUS比以前要做多好多工夫
浪子~孤獨就是良伴~
希望大家幫手查個水落石出, 我唔係唔信有激進者會想做呢D野,
我只係唔信佢地會咁低能咩事都未發生就被人拉到
有聽6月15日晚的光明頂, 阿陶傑已點了兩個破綻啦,
首先個英文名已是錯了, 其次若真的反正苦的人仕, 不會稱咪鄉江特9的名字叫振英, 而是會用689的
所以根本真相是什麼, 有點智慧的人會了解的
有聽6月15日晚的光明頂, 阿陶傑已點了兩個破綻啦,
首先個英文名已是錯了, 其次若真的反正苦的人仕, 不會稱咪鄉江特9的名字叫振英, 而是會用689的
所以根本真相是什麼, 有點智慧的人會了解的 ...
limited-too 發表於 2015-6-17 02:47 PM
振英哥牙
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » 吹水版2014to201907 » 全國獨立黨推手終極現身

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。