<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 千雪bb請假一年讀中大碩士
返回列表 回復 發帖

千雪bb請假一年讀中大碩士

冇得升、冇人工加,早走早著

近年無綫鬧小生花旦荒,唔少當家小生花旦選擇離巢向外闖。面對嚴峻嘅人才流失,無綫都努力硬谷一大堆二、三線小生小花上位,希望呢班新力軍盡快入屋,彌補人才流失,而朱千雪就係其中一位被力捧嘅小花。
2012 年參選港姐以來甚有觀眾緣,參選時遇著投票系統出錯而令備受觀眾歡迎嘅佢失落冠軍,反而因為咁而令佢人氣急升,更令佢喺未卸任已被欽點與崔建邦一齊擔任 《勁歌金曲》主持,仲獲欽點參演台慶劇《On Call 36小時 II》。入行短短3年,參演嘅劇集已經有7套,淨係今年已經連續拍咗3套劇集,包括《拆局專家》、《警犬巴打》及第一次做女主角嘅《EU超時任務》,可見 無綫有幾重視佢啦!但係喺呢個花旦買少見少嘅時候,朱千雪偏偏選擇請假一年重返校園增值自己。
有傳媒報導指朱千雪喺九月嘅時候已經重返校 園,喺中文大學修讀為期一年嘅企業傳播社會科學碩士。

700 x 1050 PIXEL下載

700 x 1050 PIXEL下載

朱千雪 = 中大

蔡思貝 = 菲律賓國力
6哥 = 社會倉大學

近年無綫鬧小生花旦荒,唔少當家小生花旦選擇離巢向外闖。面對嚴峻嘅人才流失,無綫都努力硬谷一大堆二、三線小生小花上位,希望呢班新力軍盡快入屋,彌補人才流失,而朱千雪 ...
港燦男 發表於 2015-11-23 03:11 PM
一年冇得見千雪bb
一年冇得見千雪bb
胡生 發表於 2015-11-23 03:29 PM
入沙田撞下

近年無綫鬧小生花旦荒,唔少當家小生花旦選擇離巢向外闖。面對嚴峻嘅人才流失,無綫都努力硬谷一大堆二、三線小生小花上位,希望呢班新力軍盡快入屋,彌補人才流失,而朱千雪 ...
港燦男 發表於 2015-11-23 03:11 PM

中大碩士
有冇人知邊科個CODE, 我即刻去報讀
浪子~孤獨就是良伴~
中大碩士
有冇人知邊科個CODE, 我即刻去報讀

浪子 發表於 2015-11-23 03:45 PM
後會有期   

900 x 685 PIXEL下載

係無記冇前途仲唔搵定其他出路咩
6哥不會有未來,不要再看歷史,還能活才是諷刺 故此不用做傻事 讓快樂迴光返照 彰顯那痛苦冇絕期;活著只受罪為何還活著
係無記冇前途仲唔搵定其他出路咩
66630 發表於 2015-11-23 05:40 PM
錯, 係得不到6哥竉幸, 所以請假離開
錯, 係得不到6哥竉幸, 所以請假離開
limited-too 發表於 2015-11-23 05:41 PM
,如果佢係真心愛6哥一秒,去死都冇所謂
6哥不會有未來,不要再看歷史,還能活才是諷刺 故此不用做傻事 讓快樂迴光返照 彰顯那痛苦冇絕期;活著只受罪為何還活著
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 千雪bb請假一年讀中大碩士

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。