<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » 吹水版2014to201907 » 又係6哥放假播毒時間
返回列表 回復 發帖

又係6哥放假播毒時間

背負著沉重的過去,賭上牙狼之名守護人類

1136 x 640 PIXEL下載

6哥不會有未來,不要再看歷史,還能活才是諷刺 故此不用做傻事 讓快樂迴光返照 彰顯那痛苦冇絕期;活著只受罪為何還活著
6哥守護貨倉
本帖最後由 66630 於 2015-11-30 09:44 AM 編輯 賭上6哥之名,驅除c9,復我倉威。好諷刺,e家香港d小孩仲邊度有人守護佢地嘅笑容和童真
6哥不會有未來,不要再看歷史,還能活才是諷刺 故此不用做傻事 讓快樂迴光返照 彰顯那痛苦冇絕期;活著只受罪為何還活著
賭上6哥之名,驅除c9,復我倉威。好諷刺,e家香港d小孩仲邊度有人守護佢地嘅笑容和童真
66630 發表於 2015-11-30 09:38 AM
不如試下和C9搞好關係, 那麼咪舒服好多囉
limited-too 發表於 2015-11-30 10:51 AM
打番場友誼波
limited-too 發表於 2015-11-30 10:51 AM
算把la,道不同不相為謀,大家工作崗位又唔同,做野方式又唔同,6哥就慣左快手快腳做哂自己野就休息,佢地班仆x c9一大班人懶懶行,起唔到貨不特上,仲成日話唔夠人做,叫6哥去幫拖,7 8個人追一條友,揾鬼先同佢地fd,e家6哥實施左按章工作,唔鬼理班癫9投訴,就係死都唔去幫手,公司又唔敢炒9 6哥
咩鬼野友誼波可以咁,6哥一條友龍門 後衞 中堅,前面就十個做前鋒
算把la,道不同不相為謀,大家工作崗位又唔同,做野方式又唔同,6哥就慣左快手快腳做哂自己野就休息,佢地班仆x c9一大班人懶懶行,起唔到貨不特上,仲成日話唔夠人做,叫6哥去幫拖,7 8個人追一條友,揾鬼先同佢地fd ...
66630 發表於 2015-11-30 11:20 AM
你o甘o既心態就不對啦, 什麼叫按章工作, 現在任何一個工作崗位, 不再像以前一樣, 只做一個人的工作, 現在
一個人要身兼多個工作, 除非你是老細, 所以一日未走, 一日他們叫你做, 你只能說好, 不能說不好
你o甘o既心態就不對啦, 什麼叫按章工作, 現在任何一個工作崗位, 不再像以前一樣, 只做一個人的工作, 現在
一個人要身兼多個工作, 除非你是老細, 所以一日未走, 一日他們叫你做, 你只能說好, 不能說不好 ...
limited-too 發表於 2015-11-30 11:42 AM
理Q得佢,裝拆櫃費都計埋係人工度,人工連最低工資都冇,更何況個個部門都係做死一個位,憑咩叫6哥做三個位,因為佢地公司理虧在先又唔敢炒我,所以6哥一開聲,佢地聲都唔敢出,再絕d 6哥去勞工處告9佢
算把la,道不同不相為謀,大家工作崗位又唔同,做野方式又唔同,6哥就慣左快手快腳做哂自己野就休息,佢地班仆x c9一大班人懶懶行,起唔到貨不特上,仲成日話唔夠人做,叫6哥去幫拖,7 8個人追一條友,揾鬼先同佢地fd ...
66630 發表於 2015-11-30 11:20 AM
懶懶行,放慢手腳等放工   

嘆杯茶,食個包異曲同工牙
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » 吹水版2014to201907 » 又係6哥放假播毒時間

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。