<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » 吹水版2014to201907 » 南海仲裁今日五點揭盅,北京進入「戰時狀態」
返回列表 回復 發帖

解放軍最精銳特種部隊, 正加緊練習摺被, 以迎戰敵人

可憐人民子弟兵跟着D唔識打扙指揮官

仲要面對地球上最高科技身經百戰嘅軍隊

一旦開戰打敗左又要割地賠款債主反變做債仔牙..........

過去三十多年可能發展得太順利容易造成驕兵心態,慘敗必然
驅逐所有賣淫菲傭(如冇)?!
我份人好專一,6歲時鐘意18歲女生,16歲鐘意18歲女生,26歲鐘意18歲女生,到86歲都係鐘意18歲女生。
可憐人民子弟兵跟着D唔識打扙指揮官

仲要面對地球上最高科技身經百戰嘅軍隊

一旦開戰打敗左又要割地賠款債主反變做債仔牙..........

過去三十多年可能發展得太順利容易造成驕兵心態,慘敗必 ...
Grandfather 發表於 2016-7-12 09:53 PM
唔好笑L死人啦, 美國佬跟本唔識打仗, 阿富汗伊拉克依D小國打咗10年都搞唔掂, 大小小國家就唔敢打, 上次南斯拉夫唔敢打, 依家叙利亞又唔咁打, 佢敢同大陸打?
至從阿爺上台60幾年打仗未輸過, 韓戰打和, 打印度這樣的大國只用了2個月, 中小型的越南只用了32日
唔好笑L死人啦, 美國佬跟本唔識打仗, 阿富汗伊拉克依D小國打咗10年都搞唔掂, 大小小國家就唔敢打, 上次南斯拉夫唔敢打, 依家叙利亞又唔咁打, 佢敢同大陸打?
至從阿爺上台60幾年打仗未輸過, 韓戰打和, 打印度這樣的大國只用了2個月, 中小型的越南只用了32日
d228216 發表於 2016-7-13 02:59 AM
[笑X死人系列]之 用小規模邊境地面戰爭 同 入侵整個伊拉克/ 轟炸南斯拉夫&叙利亞 etc. o黎比較

自古中國打海戰都係油蔴地

近個次甲午戰爭D武器設備都好似依家強國貨模式

面對對手係經歷過太平洋海戰洗禮嘅美日盟軍,勝算都好低啊
至從阿爺上台60幾年打仗未輸過, 韓戰打和, 打印度這樣的 ...
d228216 發表於 2016-7-13 02:59 AM
要睇你打仗既目的係咩???
而且你話大小小國家就唔敢打 我可以完封不動咁回返比土共
2015年緬甸軍機侵入雲南 5死8傷 土共打都唔敢打緬甸
到依家菲律賓又係 講到咁行 依家咪又係軟化話想共同開發南海
我想問越戰之後 土共打過咩仗呢???
戰機都換左幾代啦
咁都仲可以吹到土共無敵???
17# godiswhatever 典型強國心態, 好少香港人會明.

之不過個場唔係叫越戰, 係叫邊境戰爭而已...
北京進入「戰時狀態」係防止國民示威
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » 吹水版2014to201907 » 南海仲裁今日五點揭盅,北京進入「戰時狀態」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。