<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » [有相]會員福利三點式比堅尼拍攝活動
返回列表 回復 發帖
Winters哥大(床)戰26fun私影妹
己失去興趣,6哥情願比錢去女神d聚會好過,等睇大家d佳作
66630 發表於 2016-7-7 08:10 PM
開多場比6哥黎唔黎
多謝支持娛樂滿紛
XX男咁易比人誤道, 自己睇活動消息, 由始至終都是2個比堅尼一個時裝

MODEL頭上大花自己帶去, 似乜唔關我事
admin 發表於 2016-7-10 02:51 AM
X, 我邊有誤導 見你個活動叫做'三點式比堅尼拍攝活動', 就梗係suppose全部女都著bikini, 點止睇相有一個冇除, 就梗係估佢係現場怕醜唔肯除啦

如果咁都叫誤導, 個活動名更加啦
X, 我邊有誤導 見你個活動叫做'三點式比堅尼拍攝活動', 就梗係suppose全部女都著bikini, 點止睇相有一個冇除, 就梗係估佢係現場怕醜唔肯除啦

如果咁都叫誤導, 個活動名更加啦 ...
Winters 發表於 2016-7-13 07:56 PM
689語言偽術系列   

如果咁都叫誤導, 個活動名更加啦 ...
Winters 發表於 2016-7-13 07:56 PM
個主題名邊到打到咁詳細?! 個個都只打重點, 有詳細內容又唔睇清楚, 就同其他人講D唔講D, 咁你話邊個有問題.

如果有10個MODEL十款衫, 咁個主題名咪要水蛇春咁長
多謝支持娛樂滿紛
689語言偽術系列   
自拍男 發表於 2016-7-13 09:54 PM
個主題名邊到打到咁詳細?! 人人都只會打重點, 內文有詳細內容又唔睇清楚, 就同其他人講D唔講D, 咁你話邊個有問題

叫689搵XX男去幫手助選一流, 只要幫XX男洗下腦, 一定盡心盡力幫佢將D對手沒黑
多謝支持娛樂滿紛
個主題名邊到打到咁詳細?! 人人都只會打重點, 內文有詳細內容又唔睇清楚, 就同其他人講D唔講D, 咁你話邊個有問題

叫689搵XX男去幫手助選一流, 只 ...
admin 發表於 2016-7-14 06:03 AM
又話幫6哥再搞多一場
又話幫6哥再搞多一場
電騙男 發表於 2016-7-14 08:53 AM
要親自落埋塲比女會員影牙.......
要親自落埋塲比女會員影牙.......
Grandfather 發表於 2016-7-14 08:20 PM
做乜Grandfather報左名又唔黎果日沙灘就係馬路隔離, 隔離又有直升機場, 就算真係何生都好方便可以去到
多謝支持娛樂滿紛
eye-catching, thanks
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » [有相]會員福利三點式比堅尼拍攝活動

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。